.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия

горещи ножици

опитах да намеря такава тема,ама не открих,или не съм търсила както трябва.искам да попитам за горещите ножици-знам за тях и какъв би трябвало да е ефекта от тях,но да попитам някой,който е направил повече от 2-3 процедури дали наистина има ефект?и освен това за тези,които живеят в чужбина,и по-специално-германия,със сигурност и тук има такива,но какви са цените? мерси мерси мерсииии
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

можеше малко да обясниш какво е това "горещи ножици" и тогава да питаш, защото може би има хора като мен които не го знаят

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ами честно казано и аз не знам какво точно представлява но ме привлече това, че спирало или поне намалявало съфтежа след няколко процедури и т.н., но така и не разбрах къде в софия има студио което да не ме одере с 100 лв. и се отказах да търся :d но иначе ако някой намери информация ще съм особенно благодарна
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    ами след 2-3 процедури би трябвало да се отстрани ефекта от късане на косата и цъфтеж.след 4-5 такива подстрижки обемът на косата се увеличава с 2 пъти,в резултат на такова третиране на косата тя се превръща в една и съща дебелина на косъма от корена до върха.ако се прави редовно косата спира да пада,става по-силна и косъмът по-дебел.ускорявал се и растежа...това е общо взето...
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хм аз съм в Белгия (близо до Германия) и често си потдържам косата, но никога не съм чувала за тази процедура.
    Изглежда ми интересно, сигурно е скъпо, но си заслужава.
    Скоро ходих при фризьор и вече следващият път като отида ще питам един път, защото искам повече информация.
    Аз нямам проблем с цъфтежа, но проблема ми е, че косъма се къса от пресите.И за това ли помага?

Голям фен Аватара на stelit0
    хора не си давайте парите за това няма никакав ефект .Не е скъпо мисля че беше към 10лв. а вие ми говорите 100лв. луди ли сте бе тва е обикновенна ноцица в контакта се включва и се подстригва косата нищо по-различно.тва е голяма грешка да се стригнеш тъй!!!

Защо да е голяма грешка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си