.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Ако си останем приятели..дори след връзка?

Здравейте.. искам да ви попитам какво мислите по въпроса ...ако си бил с някой да речем 6-7 месеца ии сте били щастливи с човека до вас...но идва момент , в който се разделите иии решите да сте приятели след това въпреки ,че аз все още я обичам!!!Мисли те ли ,че е възможно ако си останеш приятел с този човек ииии да излизате и да се виждате ... кино ,кафенце да си прекарвате добре ... дали ако мине малко време .... според вас дали ще има шанс да се съберем отново за втори шанс?Това би ли помогнало ?Дали ще имаме шанс отново да се върне пламъка от любовта ни ?

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Не знам бъдещето , но мисля , че може и да се възвърнат чувствата .. и да пламне отново пламъка .. обаче тва не става насила .. никой не може да ти каже 100 процентово .. ((;

Re: Ако си останем приятели..дори след връзка?

според мене .. ако много сте се обичали поне от твоя страна това приятелство ще е трудно..и ДА! Мисля че може след време да се върне пламъчето..
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен
    Град
    София

Re: Ако си останем приятели..дори след връзка?

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    според мене .. ако много сте се обичали поне от твоя страна това приятелство ще е трудно..и ДА! Мисля че може след време да се върне пламъчето..
    +1 .. А пък ако пламъчето от твоя страна пламне , а от неговото няма и следа ще се чувстваш доста кофти според мен ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Ако сте се обичали и сте се разделили най-трудното нещо ще е да сте приятели след това .. даже в някои случеи е невъзможно без да се случи нещо .. имам предвид да се върне всичко .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    бълХаристан
    абсолютно невъзможно, опитах, защото обичах това момиче и като човек, но стана така че само я намразих и даже не искам да я виждам.
    боли просто

иначе дали може д апламне нещо - мисля че може, н оза целта трябва да сте разделени без никаква връзка доста време, години и чак после като се видите тогава ще си проличи
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от kypo
    абсолютно невъзможно, опитах, защото обичах това момиче и като човек, но стана така че само я намразих и даже не искам да я виждам.

боли просто

иначе дали може д апламне нещо - мисля че може, н оза целта трябва да сте разделени без никаква връзка доста време, години и чак после като се видите тогава ще си проличи

да! най-вече, че боли много..
    I don`t care .. ;] ..

определено ме боли адски мн !! но ми липсва и немога без да я видя

Цитирай Първоначално написано от DARK_TeMplaR
    познато.. но ако искаш да страдаш.. давай бъди до нея прави се на приятел рано или късно и ти ще паднеш..няма да издържиш дълго и най-много да се изпокарате брутално мое мнение
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Трудно е когато пще имаш чувства към някого да си само приятел ,но без да се положат усиля няма да се получи.След време чувствата ще избледнеят и може би ще срещнеш нова любов и тогава наистина ще сте само приятели

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    познато.. но ако искаш да страдаш.. давай бъди до нея прави се на приятел рано или късно и ти ще паднеш..няма да издържиш дълго и най-много да се изпокарате брутално мое мнение
    Има много вярно в това ама не винаги става така

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от kypo
    боли просто
    Точно така е! Много е трудно да останете добри приятели с човека, който все още много обичаш - да не кажа, че е невъзможно (поне при мен така станаха нещата). Болката става непоносима с времето и в един момент си даваш сметка, че по-добре изобщо да не виждаш определения човек, от колкото да си с него доста честичко (по приятелски).

Все пак всичко е възможно, но по-добре остави съдбата да определи това...

П.С. - Днес един приятел, като на шега ме попита: "Вярваш ли в любовта", а аз отговорих "и аз не знам в какво вярвам..."

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Няма такова нещо като приятелство след връзката ..

Там е работата ,че няколко дни бях мн зле ... бях в болница претърпях операция и то свързана със сърцето! и бях няколко дни в болницата и се сетих за всичките си прятели но тя ми липсваше най-мн!! и само тя ми беше в главата и само за нея мислех! и в такива моменти човек осъзнава мн неща ! ии осъзнах , че ми липсва , че я обичам и че искам да съм с нея и искам да я гушна, да я погаля , да я целуна иии ... нз как би било добре;(

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ако единия изпитва нещо няма как да се получи според мен.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Доста трудно и кофти положение,но определено по-добре близо отколкото така далеч...нищо не рискуваш ако опиташ отново да запалиш пламъка на любовта...Успех!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Има много вярно в това ама не винаги става така
    ее ок.. just казвам..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не не мисля, че е възможно ..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Такова нещо е невъзможно!!!Все единият ще страда,че има само приятелство ...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Ако сте се харесвали истински,да.

Зависи каква е била причината да се раздели..но ако някой изпитва все още някакви чувства към другия ще е някак си неловко да сте приятели
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    да ти кажа според мен:
    значи след една връзка, в която вие НАИСТИНА сте се обичали после е невъзможно да останете просто приятели без от едната страна да има някакви чувства. НЕВЪЗМОЖНО. можеш да казваш, че всичко е свършило,ама не е. вътре в себе си имаш надежда и тайно още обичаш. а вече ако е нямало истински чувства и връзката е била за кратко оставате приятели, защото никога нищо не сте имали. опитали сте, не е станало и си продължавате по старо му.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

ами..при мен примерно е същото положение..разделихме се за да може да набляга повече на ученето.( сега е 12 клас , матури ,изпити и т.н) .Останахме си само приятели , като си обещахме че всичко все някога може да се върне..след месеци де ... според вас..дали има няккава възможност?
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Цитирай Първоначално написано от Nepovtorima_93
    ами..при мен примерно е същото положение..разделихме се за да може да набляга повече на ученето.( сега е 12 клас , матури ,изпити и т.н) .Останахме си само приятели , като си обещахме че всичко все някога може да се върне..след месеци де ... според вас..дали има няккава възможност?
    дам, предполагам, че има, но не мисля, че това е най-основателната причина да скъсате - и аз имах матури и кандидатствах, но не скъсах с приятеля си..

Колкото до автора, мисля, че е най-добре да й кажеш какво си осъзнал.. ако има нещо от нейна страна пак ще се съберете, ако няма - няма... мисля, че приятелството след раздяла рядко поражда отново любов.. и според мен е по-добре разстоянието - да не се чувате, виждате и пр.. така след време като се видите ако все още го има пламъчето.. може да опитате отново.. но най - добре говори с нея..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си