- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако си останем приятели..дори след връзка?
Ами ни сме говорили мн пъти иии тя ми каза ,че в момента не усещала това което е усещала предииии да си дадем време и че има шанс да се съберем отново но малко да се разделим и ми каза че пламъчето го има няма как но просто и трябвало време
а аз имам болно сърце и я обичам толкова мн въпреки това ! и то бие в момента само за ния !! а тя не го осъзнава !!
в болницата толкова исках да я видя да я гушна
да я целуна да я погаля ... да усетя топлина !!! ааа тя иска да сме разделени !!!
+1! Сега се налага да излизам от време на време с един бивш понеже неговия най-добър приятел и моята най-добра приятелка са заедно ... и да ти кажа много е кофти за мен.Той още има чувства и си личи,че ме иска,ама от моя страна не е така и е кофти,че так става.АКо не е сигурно,че може отново да сте заедно ... по-добре останете приятели,но не и такива,че всеки ден да сте заедно.Ако е писано отново да се съберете - ще стане така или иначе.УспехПървоначално написано от bebkata
![]()
Значи да си кажа и аз моето мнение след дълъг опит с тези неща. Да ти кажа честно, никой не знае може или не може да се върне всичко в твоята половинка. Случвали са ми се и двата случая. Първият е, ходих с едно момиче близо 5-6 месеца, не мога да кажа дали е било обич или силна привързаност, но определено в началото не се получи това с приятелството. Та с нея се разделихме малко преди лятото. След това аз заминах на море и така нататък, общо взето не се бяхме виждали близо 3 месеца. След това когато започна учебната година не си говорехме доста време, от порядъка на 2-3 месеца и в един момент отново започнахме да общуваме. Като за начало много общи приказки (примерно за училище, как е, що е и т.н.). И в един момент(сега) сме страшно близки приятели и си споделяме почти всичко (духовно изливане, ако мога така да го нарека), като се има в предвид, че в началото преди да тръгнем бяхме като брат и сестра(приятели) и след това стана туй с любовта. Та сега втория ми случай. С бившата ми приятелка, с която се разделихме на скоро бяхме заедно близо година и половина(с точност 1 година и 3-4 месеца) и сега сме в ужасни отношения. Блокирани в скайпове, майпове и въобще не общуваме по никакъв начин. Опитахме да сме приятели, но не се получи, може би, защото не сме се преживяли все още (което е нормално след толкова дълга връзка). Отначалото приятелството вървеше горе-долу добре (2 седмици максимум) и в един момент започнаха едни дърпаници.. караници.. ревности, общо взето знаете за какво говоря. Та мнението ми е относно това с приятелството след любовта, че всичко това е една огромна дилема, дали да бъда егоист(да не се самонаранявам като опитам и да продължа напред като пак ще съм наранен) или да опитам, което след време когато тя осъзнае какво е загубила, защото и това го има като варянт и да иска да се върне като се почувства самотна и да съм отново щастлив. Да ти кажа честно, не опитвай за сега нищо, виж дали тя сама ще осъзнае малко трезво нещата(защото след като сте се разделили явно е имало доста голяма причина и е наранена) и ще те потърси. Не знам, това е моето лично мнение по въпроса, всичко си зависи единствено от теб. Послушай сърцето си, ако мислиш, че си силен и можеш да се бориш с всичко за нея опитай, ако мислиш, че няма да можеш и само ще се самонараниш, бъди егоист. Поздрави от мен и късмет с момичетата. И не забравяй, че идва Коледа, всичко се случва!![]()
Виж сега, след като иска време недей да й се пречкаш... и да искаш да сте приятели.. знам, че е трудно, но трябва да я оставиш.. а ако знае, че си бил в болница и не е дошла да те види... то тогава изобщо не я търси, защото нищо няма да се получи...Първоначално написано от DARK_TeMplaR
когато човек държи на някой и го има пламъчето.. ако този някой е в болница би следвало да иде да го види...
мм... едва ли, ноо надеждата умира последна, нали знаешПървоначално написано от DARK_TeMplaR
бъдете си приятели, лошо няма.. но не се учудвай ако си хване някой