.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на FancyGirl
    Кажи му
    "Sorry baby но аз си отивам"
    "FUCK OFF" ! ! !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Според мен щом е станало веднъж,може и да се повтори,Но ако наистина те обича и съжалява,защо да не му простиш?!
    When u cant be with the one you love,will u stay with the one who loves u? (:

Радвай се, че поне не го е скрил от тебе, а ти го е казал. Иначе аз по принцип не бих простила изневярва, нооо ако наистина много държиш на него, защо не му дадеш втори шанс, като естествено му кажеш "Ако се повтори не искам да те виждам!" или нещо такова.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зарежи го .. мухльо .. Да му беше станало гадно преди да си топне чушката ..

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Еми виж сега,ако оная другата е отишла при него и му се е надупила и е казала - "Наеби ме",малко са тия които биха отказали.
    А,ако той си я е харесал,и той я попитал дали искат да се ебат,винаги когато се скарате,или не сте заедно повече време ще си клеца нещо друго,защото без секс сърби
    Какви са тези глупости.Ако момчето си обича наистина приятелката,никога не би направил така.Най-малкото,което може да направи е да я махне,блъсни,напсува и ако трябва удари.Явно оня си е искал и за това нищо не е направил.

Аз ако бях на твое масто,даже не бих го и погледнала повече,пък нека му е гадно(за което се съмнявам)

Хаха смешни са в моменти като този ... хем си ''неговото момиче'' хем при най-малкия скандал или нещо от сорта хуква при друга..Остави го да си живее живот..Продължавай напред
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Град
    [На Метри От Земята]
    оф зарежи го
    Просто аз

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Re: И на двамата ни е гадно ..

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    щом от 1 малка караница се е стигнало до там спи с друга какъв е смисъла да продължаваш .. на практика трябва да си вземеш достойнството и да си тръгнеш! щом се е случило 1 път ще се случи и 2ри и 3ти..

а това , което аз бих направила ако много го обичам и държа на него.. може би ще простя.. но винаги ще живея със страха, че това ще се случи отново ..

И ,аз самата бих те посъветвала същото,моят приятел направи същото ,но дори не се бяхме скарали тогава,простих му ,но сега живеч точно с мисълта и съмненията с коя е и дали напразно му дадох втори шанс...
    Но сама си прецени,колко го обичаш и дали би му простила,винаги има шанс да се повтори.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

аз пък си мисля нещо друго.
    скарали сте се
    разделили сте се
    и на практика той е бил свободен. ще си кажеш "ама ние преживяхме много,не е морално веднага след мен да хукне при друга", но за 2 месеца такова задълбочаване, че да му е гузно да на*бе някоя НЯМА.
    по-важното е,че е осъзнал грешката си и те е уведомил, за да знаеш какъв човек стои срещу теб - който си признава вината и е готов да си върне доверието ти.
    при условие,че цениш връзката ви ,от теб се иска да не се правиш на толкова недостижима и да му простиш - всеки прави грешки

п.с./ наистина секса и чувствата са различни неща. най-малкото едното е НУЖДА.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си