- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм...
Здравейте,съфорумници!
След един относително дълъг период от време на безлюбие,аз отново съм хлътнал,не по кой да е,ами по същото момиче,което може да се каже,че обичах преди!Ето накратко цялата история:
Лятото бях се влюбил до уши в нея,дори ми пречеше на ритъма на живот,накрая не издържах и й написах едно стихотворение,което тя много хареса,но все пак ми каза,че си обича гаджето и просто не се получиха нещата.
Преди 2 месеца те скъсаха и мръсника й прави всякакви мизерии,но това не е проблемът сега.Усещам,че тя се държи доста странно спрямо мен,в сравнение с останалите момчета - постоянно ме гледа в очите,като казвам постоянно,наистина е така,закача се с мен,абе държи се странно.Обаче пък рядко ме търси по скайп и тва много ме обезкуражава,друго,което ме притестнява е,че аз принципно нямам почти никакъв опит с момичетата и не знам как те намекват/аз трябва да намекна,че имам симпатии...
Тя казва,че сега не търси връзка,а тоя пат иска да се влюби преди да тръгне с някой и тва ме спира да й кажа как стоят нещата.
Цялата тема е изключително объркана,за което съжалявам,просто аз съм безкрайно объркан,ако ви трябва друга информация,ще ви я дам...
И моля без спам или флейм!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.