Здравейте,съфорумници!

След един относително дълъг период от време на безлюбие,аз отново съм хлътнал,не по кой да е,ами по същото момиче,което може да се каже,че обичах преди!Ето накратко цялата история:

Лятото бях се влюбил до уши в нея,дори ми пречеше на ритъма на живот,накрая не издържах и й написах едно стихотворение,което тя много хареса,но все пак ми каза,че си обича гаджето и просто не се получиха нещата.

Преди 2 месеца те скъсаха и мръсника й прави всякакви мизерии,но това не е проблемът сега.Усещам,че тя се държи доста странно спрямо мен,в сравнение с останалите момчета - постоянно ме гледа в очите,като казвам постоянно,наистина е така,закача се с мен,абе държи се странно.Обаче пък рядко ме търси по скайп и тва много ме обезкуражава,друго,което ме притестнява е,че аз принципно нямам почти никакъв опит с момичетата и не знам как те намекват/аз трябва да намекна,че имам симпатии...
Тя казва,че сега не търси връзка,а тоя пат иска да се влюби преди да тръгне с някой и тва ме спира да й кажа как стоят нещата.
Цялата тема е изключително объркана,за което съжалявам,просто аз съм безкрайно объркан,ако ви трябва друга информация,ще ви я дам...
И моля без спам или флейм!