какво мислите за момчетата които си оправят/почистват веждите?![]()
Ако веждите се сливат в една,трябва да се поускубят обаче иначе според мен е гейско особено ако си правят извивки като наще вежди![]()
СъгласнаПървоначално написано от evalongoriq
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
+Първоначално написано от aloveyou
![]()
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Има момчета,които си ги правят по-тънки от тези на гаджетата си![]()
![]()
![]()
Да се чудиш дали не е минал "у лево"
![]()
![]()
++Първоначално написано от LikeAstar
Humans need fantasy to be human.
ми според мен,няма нищо лошо в тфа.. да са пооформени,не да са изтънени или като наще извити и тем подобни,ама се пак да не се обрасли отвсякъде... ама кфо да кажа,те момчетата и на кола ходят.. вече кфо пречи и за веждите,а и аз лично харесвам момчета,които се поддържат.. е не и прекаленоо вече,ама.. се пак![]()
Първоначално написано от aloveyou
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
няма нищо по- гнусно от това.. признавам само, ако е със сключени вежди!![]()
Просто аз
Айде и аз се присъединявам!Първоначално написано от ValLoveYa
![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Ооо не,по никакъв начин.Може би наистина само ако са сключени и не му отива на младежа хаха
Ъъ май имаше такава тема-все тая
ЕЕм мисля че е хипер мега супер ужасно грозно момче с една вежда-като чайка на носа сключена,ааа ужасно е-ако има такива момковци тука-отскубнете си ги![]()
![]()
Ама и прекаленото не е хубаво(Дано следите мисълта ми)![]()
Първоначално написано от evalongoriq
+++
Ми..аз не съм им фен..на 'проскубаните веждички , на фръцлите' и все пак..може малко да ги проскубнеш,смисъл..колкото да се оформят!Не някво кът някво гейско..щот седи супер смешно..
Е да ги оформят малко горите и третите вежди е нормално.Но извивки да правят и нз още какво е funny
Еее... все пак нормално е и момчетата да се грижат за външния си вид..![]()
мнението ми е абсолютно същото .. вече в няколко теми се опитвам да обясня и никой не схваща ..Първоначално написано от BamByNa
и не предпочитате ли момче с малко по оскубани или оформени вежди отколкото момиче като йети ..![]()
Мисля,че е добре ако са изчистени и приведени в нормална мъжка форма,защото според мен обраслите мъжки вежди не са най-хубавата гледка,но вече ако са изтънени,извити,некадърно проскубани: )
Първоначално написано от roshlichka
+++![]()
Ако са прекалено буйни ок..но не и да се оформят като женски вежти с чупка и т.н...просто е педерастко
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
същински ГЕЙОВЕ![]()
Аз си ги оправям моите или оставям мойта да ми ги оправя обаче не да ги изтанява ми само да ги почисти посредата малко от долу от страни малко да станат хубави не да са все едно съм ги рисувал с молив![]()
Murcielago & Brabus Rocket <3