Историята се разви точно както си мечтаех да не стане...Запознах се с едно момче на селото ми и прекарахме незабравимо лято,като приятели.Но проблема е,че сме от различни градове ии зимната тръгнахме след 1 месец той ми каза , че връзката няма смисъл като се виждаме през един уикенд.Аз се разтроих а той ми каза да продължа все едно не го е имало.Но не мога..а ми каза,че е по-добре да не се виждаме вече... Какво да правя?Мисля,че той още изпитва нещо към мен...
(:
When u cant be with the one you love,will u stay with the one who loves u? (:
Летните закачки ... мда. Той си те харесва и за това ти мисли доброто. Ако продължите така ще се чувстваш много по-зле след време.Отношението ти към него ще стане по-различно ще се нуждаеш да го виждаш повече. Трудно е. Радвай се,че е избрал верния път. Когато най-малко очакваш някой ще те срещне :P
Очи дето не ги виждаш, бързо се забравят![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Намери си един върколак. Гаранция, че ще се върне
Тва в кръга на шегата.
Забрави го. Какъв съвет очакваш.
Научете се да уважавате мнението и желанието на другия. Не може да му виснеш на врата, при условие, че той не те иска.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това с върколака е добра идея![]()
Забрави го..Щом ти е казал,че няма смисъл да сте заедно - явно не изпитва нищо![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Щом сте от различни градове незнам какво си очаквала да стане...ако теб ти е достатъчно да се виждате през уикенд,на него може за не му е.И все пак на колко години сте?
На 15.Еми всъщност и на мене не ми беше много достатъчно..![]()
![]()
Не винаги!Първоначално написано от Mr_Crowley
Но наистина най добре го забрави...
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
След като няма смисъл връзката ви какво друго можеш да направиш освен да продължиш напред?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3