- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един уместен въпрос
Чак пък никога. Все пак обичта зависи от двама. Ако и двамата се обичате, защо да не сте заедно? Вие решавате.
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA
Kakvoto e pisano tova e az su6to sum razdelena s priqtelq mi i camo bude6teto 6te pokaje ako ste edin za drug 6te ste ako ne sledva6tiq ..![]()
![]()
А защо не обичате човека с който стеПървоначално написано от n3obikn0v3na
![]()
Защото в пубертета всички искат да се изживяват като жертви и си правят живота труден. И аз бях така ама после реших че няма смисъл сама да си причинявам болка. Като харесам някой а той мен не просто подминавам. без да допускам чувствата ми да станат силни. Ако някой ме харесва а аз него не просто му го казвам. Много по-лесно и безболезнено и за двете страни.
Със сегашния ми приятел нещата просто си станаха. И двамата от началото си казахме как виждаме нещата, какво чувстваме и какво бихме искали и още на първата ни среща тръгнахме. Без игрички, дърпания бла бла и всички е повече от чудесно.
Moжем.Вече съм с човека, който обичам почти 2 години![]()
Oh, God...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
... have mercy...Първоначално написано от Snickers
нали![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не знам,, просто не си намерила точния човек, иначе ако наистина се обичате все се намира начин да сте заедно..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
YeahПървоначално написано от LadyDi
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защото съдбата случайно се намесва и си казва думата![]()
АААААААААААААААААААААААH, JEEZ![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Учудващо е как тийнеджърите вече знаят всичко за живота ..
Яко сад ся кат не си с него![]()
Creative Technologie
може,ако и той те обича.![]()
Първоначално написано от n3obikn0v3na
Не е така.Просто решаваме,че обичаме онзи с когото не можем да бъдем.Има разлика.