- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заради една чаша мляко!!!
Благодаря Ви!![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Т`ва ся са пълни глупости..
И моя приятел сега се сърди за глупости..
Може да е в някакъв период.Може нещо преди това да го е раздразнило.
Може да е притеснен!
Просто му се обади..поговори с него.
Попитай го какво го тревожи.
Неможе да е само заради едно мляко.Съмнявам се!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Апф... ;д познати лапешки глупости... след време заедно ще се смеете на простотията си ;д аз ако се разсардя на мойто бебче само защото докато съм я чакал млякото е изстинало... незнам кво ще стане с нещо по сериозно...
ама бубето е права... звънни му кажи му отсега нататък да си носи млякото в термус ;д
ми потърси го веднъж ти..не чакай него
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
++Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Макар и да не си виновна го потърси ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е ти за какво си спорила с него пък. Бил е изнвервен, търсил си е повод да се почувства жертва и да си докаже колко е недоразбран и че на всички им е все тая и ти просто си му го дала. Ако не се беше поддала на провокацията нямаше да имате проблем. Обади му се, кажи че не е била твоя вината че си закъсняла, че е страшно мило че ти е донесъл мляко и че макар и студено ти е харесало не по-малко защото жеста е по-важен. Поговори му малко лиготийки че ти е тъжно като се карате особено за глупости, че не искаш да е разочарован бла бла колкото да го успокоиш и да му мине.
Следващия път като видиш че пак така прави и си личи че нещо не е на кеф си мълчи и не го оставяй да те въвлича в спор. Ако не можеш просто да го игнорираш и той отказва да каже какво му е кажи че трябва да се прибираш и го остави насаме със себе си ама без да правиш сцена. Така е много по-лесно отколкото да го оставяш да си го изкарва на теб като е ядосан и нервен и после да се карате за глупости.
Успех![]()
потърси го ти ии спокойно ще му мине найстина ако за това се сърди то за по сериозните неща какво соатва ...![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Боже, Боже.. хората от глад умират, а те се карат за чаша мляко.. Жалко е.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Може да е неразположен в момента.![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Като ти се обади го попитай "Каде е млякотоооооо"ама да се скарате заради една чаша студено мляко.... тва е детска постъпка от негова страна , но не го търси ... нека той да осъзнае че са пълни глупости !!!!!
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не се сдържах![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Де да ме чакаха и мен с мляко или нещо друго...![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
мисля,че тук е разковничетоПървоначално написано от Dizziness
е не всеки е l33t.Първоначално написано от w0sh
+1Първоначално написано от BloodyAmy
Комуникация му е майката/лично менение!/
Като не те търси, звънни му ти...Като не ти пише, пиши му ти...![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
wtf?! а ти защо му казваш да не те търси ?!кво толкова е направил, че да му го кажеш? смисъл може да не е бил в настроение...всичка се случва..
държите се като малки деца....Първоначално написано от TheGirlNextDoor
А на тебе ти е кеф да си му казваш не ме търси повече... ето момчето не те търси и веднага почваш да пускаш тъпи теми у сайта ... осъзнай се бе казала си му не ме търси повече той точно това прави и ти сега питаш КАКВО ДА ПРАВИШ ?!?!?!Първоначално написано от Dizziness
![]()
![]()
![]()
Има друга причина. Не го търси. Като си му казала да не те търси, трябва да си готова и ти да не го правиш, иначе си слаба.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
пхахаТи сама си си виновна, бе. Свиканала си да му казваш да не те търси повече, а той да ти тича след д-то! За какво му го каза ? Щом си му го казала, значи не искаш да те търси.. ама май, май като гледам не е така! Да беше помислила.. преди да кажеш нещо! И сега веднага питаш за съвет..
Обади му се.. ти си му казала да не те търси и той НЕ те търси..
А, и не, не се заяждам! Просто това няма никакъв смисъл. Защо се държите като малки деца?!
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ти да не си принцеса.. та ще ти носи мляко?! Епа задръж си тогава!
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
+Първоначално написано от Hilary_
![]()
Даже прекалено жалко..Първоначално написано от BloodyAmy
![]()