- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първото любовно разочарование
преди доста време първото ,а колко съм имала......Преживях го трудно,но с времето вси4ко минава![]()
Точно преди 7 месеца...как се справям ли нямам си и на идея откъде е тази сила или инат или аз не знам какво да бутам ли бутам напред но истината е че тя все още е част от мен.Е както каза една моя бивша "време беше и playboy-чето да си го получи"
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Кофти го приех , защото наистина харевах въпросното момиче, но с времето се забравя ,че и даже после се смееш като си спомниш какво ти е било ; )Първоначално написано от Rozeta
точно това лято си мислех, че това нещо на мен никога няма да ми се случи.. не, че съм имала много връзки, обаче никоя не ме беше наранявала.. до това лято.. и още не съм го преживяла.. преживявам го вече четвърти месец.. и ми е доста трудно
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
и моето в пети клас - в краяПървоначално написано от dakata123
![]()
еми как може да го приема, аз скъсах с него пък после аз бях плачещата![]()
още не мога да го преодолея..............
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
хмм, преди 7-8 месеца. всичко с това момче можеше да бъде прекрасно, ако той не се беше направил за 5-годишна разлика. все пак, сравнително бързо го преживях, защото сякаш съм знаела, че ме очаква следващо ОГРОМНО разочарование .. което и сега на моменти си припомням..
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]