.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    преди доста време първото ,а колко съм имала......Преживях го трудно,но с времето вси4ко минава

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Точно преди 7 месеца...как се справям ли нямам си и на идея откъде е тази сила или инат или аз не знам какво да бутам ли бутам напред но истината е че тя все още е част от мен.Е както каза една моя бивша "време беше и playboy-чето да си го получи"
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Halls Of Valhalla

Re: Първото любовно разочарование

Цитирай Първоначално написано от Rozeta
    Кога беше първото ви любовно разочарование? Как го приехте, как се справихте с него?
    Кофти го приех , защото наистина харевах въпросното момиче, но с времето се забравя ,че и даже после се смееш като си спомниш какво ти е било ; )

точно това лято си мислех, че това нещо на мен никога няма да ми се случи.. не, че съм имала много връзки, обаче никоя не ме беше наранявала.. до това лято.. и още не съм го преживяла.. преживявам го вече четвърти месец.. и ми е доста трудно
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Супер фен

Re: Първото любовно разочарование

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Цитирай Първоначално написано от Rozeta
    Кога беше първото ви любовно разочарование? Как го приехте, как се справихте с него?
    Мисля, че 5-ти клас. С'я ш ми кажете ууу втори клас и нз к'ви други глупости.
    и моето в пети клас - в края
    еми как може да го приема, аз скъсах с него пък после аз бях плачещата

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    още не мога да го преодолея..............
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

хмм, преди 7-8 месеца. всичко с това момче можеше да бъде прекрасно, ако той не се беше направил за 5-годишна разлика. все пак, сравнително бързо го преживях, защото сякаш съм знаела, че ме очаква следващо ОГРОМНО разочарование .. което и сега на моменти си припомням..
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си