.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на nymphadora

Епилиране на..

Здравейте,вече сериозно обмислям да започна да епилирам "бикини зоната"си,но ме е страх,че ще умра от болка Досега съм използвала или бръсначка или депилатор,но не съм доволна.Пробвах и кола маска,но нещо не стана .Моля,момичетата,които имат опит да кажете боли ли много,а и ако може да ми предложите някоя кола маска

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    пробвай ама мн боли,аз съм пробвала и не изтърпях

Град
    [На Метри От Земята]
    болиии
    Просто аз

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    боли и то доста (поне при мен)
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    зависи от прага ти на болка, още повече че мястото е нежно. аз се бръснех около 3-4 години, после започнах с епилатор и отначало бяха адски болки, след това почнах да ходя на кола маска (според мен най добрия вариант) и пак си болеше, но съм най доволна. пробвай и сама прецени.

предложете някоя кола маска от тези,които се продават

Град
    Горна Оряховица
    Боли си, но не много. Аз ползвам кола маска на Джанкар (май така се казваше) - в една тубичка е, пише "течна кола маска". Слагам я в микровълновата малко да се стопли (под "малко" имам предвид толкова топло, колкото можеш да изтърпиш на кожата си), защото така се нанася по-лесно. Много е важно да я нанесеш на възможно най-тънък слой, защото иначе става голямо мазало. После залепваш лента (може и тази в опаковката) и дръпваш рязко по посока, обратна на растежа на косъма. Ако лентата се разкъса, най-вероятно си мазала прекалено дебело. След това аз се измивам само с топла вода, за да не лепне, и мажа с най-обикновен лосион за тяло. Зачервява се кожата, но за няколко часа се оправя. Понякога ми се появяват 1-2 малки ранички, но не щипят или болят после, само правят точица кръв.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Добре де.. Аз нали съм по глупавите въпроси.. Отгоре криво ляво ще я изтърпите болката, ама по надули.. В смисъл не боли ли адски много колата там? Мен ми се струва супер болезнено.

Град
    Горна Оряховица
    Зависи колко търпиш на болка, всъщност. Където не можеш да изтърпиш, може и по друг начин да ги махаш.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Добре де.. Аз нали съм по глупавите въпроси.. Отгоре криво ляво ще я изтърпите болката, ама по надули.. В смисъл не боли ли адски много колата там? Мен ми се струва супер болезнено.
    и на мен така ми се струва

кола маска е най-добрият вариант
    не знам дали ще издържиш на епилатор.. аз на краката не издържам..
    според мен отиди на козметик.. мисля че ще е по-добре
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Re: Епилиране на..

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Здравейте,вече сериозно обмислям да започна да епилирам "бикини зоната"си,но ме е страх,че ще умра от болка Досега съм използвала или бръсначка или депилатор,но не съм доволна.Пробвах и кола маска,но нещо не стана .Моля,момичетата,които имат опит да кажете боли ли много,а и ако може да ми предложите някоя кола маска
    Отиди на козметик да те оправи с коломаска.. аз така правя и честно да ти кажа съм много доволна.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    пробвай ама мн боли,аз съм пробвала и не изтърпях
    е да не би да имаш косми от дол ?

ИИИИИИИЛ
    ГНУС!!!

Град
    Пловдив
    Щом до сега си била само с бръсначка или крем,недей веднага с епилатор,няма да издържиш. Иди на козметик поне 4-5 пъти и тогава вече ако искаш с епилатор. Но козметик е най-доброто решение според мен - аз така ги махам.

Град
    Пловдив

Re: Епилиране на..

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    И аз бях като теб с бръснача...но на 16 като бях се престраших да се епилирам. Няма да те лъжа- много боли...направих го за 2 дни някъде, малко по малко.... Но след 2-3 път вече болката е минимална Но ефекта си заслужава.... Аз лично предпочитам с епилатор отколкото с кола маска, че с нея ми е прекалено...рязко и гадно
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

първо ги махни с депилатоар после доклато са малки ги махаи с епилатор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си