- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- К'ви подаръци искате за Коледа?!
Аз любовта си я поръчах в две теми вечеЗа нея сама ще се погрижа
![]()
![]()
Сега материалното: искам рокличка, искам маша, искам нова чанта, дреехи, абе много неща искам
Ама аз не ги искам специално за Коледа, ами попринцип е хубаво да си ги набавя :Д
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Бях писала тук някъде в подобна тема...както и да е-искам готик дрехи и ще ги получа,харесах си брутални кубинки...Искам ги,къща в гората,която няма как да получа и така
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
http://thump01.pbase.com/o5/87/57778...6DGVBtUo.9.jpg
и ще си го взема
няколко хиледи циганина да згънат
Таккаааа лаптоп, нов телефон, пари, още дрехи и пак парииии![]()
поне 50-60% от желаното треа да се изпълни!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
zatova kato te pitam kakvo iska6 .... ni6to nekazva6Първоначално написано от lipstik
Ти нищо не искашПървоначално написано от Dollystar
![]()
Аз искам 250 лв за таксата за втория семестърИ искам шестици на изпитите (този подарък трябва сама да и го осигуря), че после по-малко пари да искам от нашите - и без това вече повече от месец те ме издържат, а не се чувствам добре така.
Телефон, че моя бе изхвърлен през терасата и ся получава неясни съобщения от космоса.Най ми харесват Блекберитата (с клавиатура qwerty, а не touch screen).
Абе, я, кажете, тия тач-скрийновене подходящи ли са да се държат по джобове или се прецаква екрана като се докосва от плата постоянно (ДА, знам че могат да се заключват)? 'Щото майка ми казва, че ще го съсипя така.![]()
Ще си го държиш в калъфка.Първоначално написано от stealthyGirl
![]()
1 млн.![]()
Еми странното е, че не искам нищо...засега поне де![]()
Иначе предпочитам да ми дадат пари, вместо подаръци, аз да си преценя какво да си купя...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Знам ли...Искам просто да съм с моя зрънчо на Нова Година!
Като го изключим това...Искам вече да не боледувам толкова много,както през последната година.Това в момента ми е най-важно - здравето!
А относно материалните неща...Каквото и да искам ми е пределно ясно,че нищо няма да получа от наще,тъй че...или пък ще е,както винаги нещо,което изобщо не ми харесва,не го искам или съм го искала преди 2-3 години и сега ще ми е безразлично и пак трябва да се преструвам,че всичко е ок...
![]()
Ох,сори.Нещо се...
![]()
МРАЗЯ КОЛЕДА!!!
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Pдраве, щастие и любов.
Пък от материалните предпочитам да ми дадат пари и аз да си купя нещо с тях, каквото ми хареса. Или някоя дреха, която обаче предварително съм премерила, харесала и т.н.
И задължително торбичка с лакомства. :P
е, обичам подаръците, но тази година казах на нашите,че не искам нищо...и без това ми е гузно,че дават сума пари за уроци, за бала и т.н... А иначе не бих искала много неща...може би още някой парфюм,че съм маниак на тая тема...и мини клепоухо зайче....![]()
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
ами искам де да знам вече какво искам![]()
... искам нещо ново, нещо различноооо ... искам принтер, искам нови кецове и разбира се дрехииииииииииии :P
![]()
това материалното обаче съвсем не е важно ... по- скоро искам да си намеря ИСТИНСКИ и ВЕРНИ приятели, мнооооооооооооооого любов и щастиееееее и за другото не ми пука особено щом ще имам това![]()
Искам фотоапарат, ама след отказът да ми го купят, не мога да си измисля друг подарък...
пари кърпичка за губеци и наргиле
![]()
Първоначално написано от shokoladovakaramelka
![]()
![]()
![]()
тоалетна хартия
Мии един адидасец.
Може да е мега баналното ,ама ме радват.
Също и да ме дари дядо Мразец с още по-хубави крака ,че да танцувам още по-хуавои да ходя в по-добра група
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мии един адидасец.
Може да е мега баналното ,ама ме радват.
Също и да ме дари дядо Мразец с още по-хубави крака ,че да танцувам още по-хуавои да ходя в по-добра група
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
еххх и аз това искам, но ....Първоначално написано от Hilary_
иначе не знам .... може би пари за дрешки за друго май не ми трябват
но НАЙ-вече любов ... точно от този ЕДИНСТВЕНИЯ ...
![]()