- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му пиша ли?
Моля ви се давайте бързо съвети какво да правя!Харесвам едно момче. Преди месец и няколко дена му поисках скайпа. Само че нито веднъж не съм му писала. Преди два дена видях, че ме е махнал от списъка си с абонати. Според вас да му пиша ли? Ако мислите, че трябва да му пиша, какво да му пиша?![]()
![]()
И пак: защо му искаш скайпа, като не му пишеш? о.О
A що те е махнал от скисъка си?!!!Първоначално написано от sunnykristi
Пиши му !!!
Все пак няма нищо лошо в това
Лошо е да крадеш, да убиваш, да изнасилваш и т.н ...
Ами логично да те е махнал след като не си му писала ..![]()
Пиши му бе за какво ти е иначе скайпа му ..
![]()
едно "здрасти" ще свърши работа като за начало ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
нз може би защото не съм му писалаПървоначално написано от britzy
--------------------------------------------------------
пиши му... естествено
едно хай ще свърши работа![]()
hating you makes me all warm inside : )
Пиши му ... Иначе за к`во ти е скайпа му?!Така като го гледкаш,виждаш ли го?!![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Еми нормално да те махне след като не сте си писали изобщо...
Пиши му едно "Здравей", обесни му коя си и подхвани разговора.... иначе наистина за какво ти е скайпа му ако не му пишеш ?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми пиши му много ясно, може и да си говорите. За какво ти е инъче скайпа му.
не му пиши.Махнал те е.Щом те е махнал значи не иска да си пишете.
говори с него на живо,аман с тоя скайп
О божеее .. естествено ,че трябва да му пишеш !! Все пак щом го харесваш тряя някак си да привлечеш вниманието му , да намерите общи теми и т.н. .. пък после го викни да се видите навън някъде .. кафе , кино , ала бала .. Събудя някак интерес в него .. Ти кво харесваш го и седиш като пукел и не праиш нищо ? Е къв е смисъла тогава ..
пиши му :P
Просто аз
не му пиши.
Разбира се че ще му пишеш,нали това е било целта от искането на skype му!
stiga dosajda na mom4eto ciba... kato ne te iska ciba...Първоначално написано от sunnykristi
щом си го искала, значи си имала идеи кво ше му пишеш... почни с някое лафче, после карай по същество.. ама не се прави на интересна, щото няма да те върне в списъкаПървоначално написано от sunnykristi
![]()
Пиши му мноо ясно! Ако не го направиш единствено ще съжеляваш. Живота обича смелите! Успех!![]()
"дали да му пиша"
трябва да говориш с него
ААаАаА за наденицата ли питате?
Благодаря ви много на всички за съветите. Снощи вечерта се осмелих да му пиша ,,hi". За жалост на него съобщението не му пристигна(явно не е бил на линия). И ако не ставам много нахална според вас ще ми отговори ли когато му пристигне съобщението?![]()