.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    И пак: защо му искаш скайпа, като не му пишеш? о.О

Триииии го и ти
    4KM PARTY CENTER / THE BOX

Супер фен Аватара на montana6
    АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХАХАХ, ше ме убиете някой ден, честно!

Цитирай Първоначално написано от sunnykristi
    Благодаря ви много на всички за съветите. Снощи вечерта се осмелих да му пиша ,,hi". За жалост на него съобщението не му пристигна(явно не е бил на линия). И ако не ставам много нахална според вас ще ми отговори ли когато му пристигне съобщението?
    само hi ли?
    аз не бих отговорила на това. първо не ми пишеш цял месец,
    после само hi ми пращаш. директно бих ти дала ignore.
    но понеже не го познавам, нищо сигурно не мога да кажа.
    може пък и да отговори.
    Успех желая

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ами логично да те е махнал след като не си му писала .. Пиши му бе за какво ти е иначе скайпа му .. едно "здрасти" ще свърши работа като за начало ..

+
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен
    Град
    Earth...
    бях сигурен 4е съм писал в тая тема

ма....

не му пиши

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ами логично да те е махнал след като не си му писала .. Пиши му бе за какво ти е иначе скайпа му .. едно "здрасти" ще свърши работа като за начало ..

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF

Re: Да му пиша ли?

...Преди месец и няколко дена му поисках скайпа. Само че нито веднъж не съм му писала.
    И за какво си го поискала, само да ти виси с месеци в "колекцията" ли? Абе много сте чудни, като го харесваш и си му го искала, да си му писала още тогава, а не да чакаш да те махне, че тогава да се сетиш.

...Според вас да му пиша ли?
    Има една просташка приказка за този случай, която никак не харесвам, но е за такива ситуации : "Сетила се Мара да се побара"
    Според мен вече няма смисъл. То и да е имало шанс да те хареса, така като е чакал, чакал, смятай че му е писнало и затова те е дилийтнал.
    I'll take your brain to another dimension

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    d'oh! d'oh! d'oh!
    Какъв е тоя масов спам, в какво се превръща сайта?

п.п: По темата, забрави за скайпа, ако си пишеш много с него и се стигне до целувки, мечета, ала-бала клизми, ще ти е много по-трудно да говориш с него. Като за начало, измисли по някакъв начин да излезете ти, твоята фр и тоя и някой негов фр. Така ще го приобщиш към себе си, без да го стряскаш, защото да отидеш до него и да му кажеш "здрасти" е малко нетипично. Или може просто да го попиташ колко е часа, или да си изпуснеш нещо, уж без да искаш до него. Така ще запомни физиономията ти и спокойно ще можеш да му се усмихваш като го видиш или да го поздравяваш.
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

стига с тоя скайп ве
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Ти го добавяш в скайп и не му пишеш ... и аз бих направил същото...
    Пиши му !

Град
    Измерение София
    Абе вие сте ебаси съществата.. хем си му искала скайпа хем си го чакала той да ти пише пръв и да ти сваля звезди.. е, са като слушаш приятелките си, дето ти казват да го чакаш той пръв да направи крачката, много ясно че няма да прояви интерес и ще те махне. Защо винаги ние трябва да ви сваляме звезди а? Добре е направил пича аз бих посъпил по същия начин
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от DJEB
    не му пиши.Махнал те е.Щом те е махнал значи не иска да си пишете.
    говори с него на живо,аман с тоя скайп
    точно така!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Моля ви се давайте бързо съвети какво да правя!Харесвам едно момче. Преди месец и няколко дена му поисках скайпа. Само че нито веднъж не съм му писала. Преди два дена видях, че ме е махнал от списъка си с абонати. Според вас да му пиша ли? Ако мислите, че трябва да му пиша, какво да му пиша?
    ЕВАЛА на тоя пич логично като не му пишеш да те махне ъх .. и мен да не ми пишат закво са ми .

и аз бях така като теб ...подобна ситуация .. престраших се и за сега поне сме приятели

Добре е,че си му писала.Имах подобна ситуация с едно момче миналата година.Исках да излезаче да с него обаче да сме сами...за тва помолин една фр да ни покани на кино уж да отидеме 3мата обаче на нея да и стане лошо и така и стана и отидохме на кино само двамата беше мноо яко опитай нещо подобно и то :P
    Fuck me I'm famous!
    Fluffy*
    Nikii Ilieww <33

Щом те е махнал от списъка си с абонати по-добре недей,изчакай го той да пише пръв
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от SuNsHiNe6
    Щом те е махнал от списъка си с абонати по-добре недей,изчакай го той да пише пръв
    Това е толкова логично...авторке - ползвай този метод пронто !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от SuNsHiNe6
    Чудно как да й пише той, като я няма вече в списъка си
    Към кого да го изпрати това написаното
    I'll take your brain to another dimension

Ако му пишеш има вероятност да завържите разговор ама пък щом те е махнал ...

пиши му.. но гледай да излезете по-скоро, а да не изградите някаква здрава връзка по интернет, защото после ще ви е много кофти.. на живо хората са по-различни..всичко е по-различно
    аа какво да му пишеш-ами като начало можеш да започнеш с нещо от сорта на "ко прайш бе ;p", как си, каде учиш, на колко си, нещо инт при тебе.. и така, НО е много важно да го напишеш свързано и да стане разговора, на момчето да му е приятно да си пише с теб, а не да има чувството, че е на разпит.. наистина давай без да се срамуваш или каквото и да било, защото ако не си оправиш сам живота, то никои няма да ти го оправи (личен опит)... и както споменах по горе, гледай да се видите на живо по-скоро..
    айдее успехх

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    in the reality : )

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Моля ви се давайте бързо съвети какво да правя!Харесвам едно момче. Преди месец и няколко дена му поисках скайпа. Само че нито веднъж не съм му писала. Преди два дена видях, че ме е махнал от списъка си с абонати. Според вас да му пиша ли? Ако мислите, че трябва да му пиша, какво да му пиша?
    A що те е махнал от скисъка си?!!!
    Ми като ти се мотае някъв в списъка с абонатите, с който никога не си си писал, а дори и не се сещаш кой е примерно, по принцип го махаш. За кво ти е ? Да трупаш абонатчета??
    По въпроса : Пиши му много ясно. Питай го защо те е махнал /то е ясно, ама все пак започни разговора.../ и т.н. Не мога да разбера как може да откриеш скайпа на момчето, което харесваш, и повече от месец да си траеш, докато накрая той не те е изтрил.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на xoxi
    SKYPE 4 life

Преди девойки стояха с цветенца в ръка, късайки листата и повтаряйки "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича"
    Сега стоят пред прозореца на скайп и повтарят "ще му пиша, няма да му пиша, ще му пиша, няма да му пиша".
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    SKYPE 4 life

Преди девойки стояха с цветенца в ръка, късайки листата и повтаряйки "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича"
    Сега стоят пред прозореца на скайп и повтарят "ще му пиша, няма да му пиша, ще му пиша, няма да му пиша".
    прав си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си