- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му пиша ли?
Първоначално написано от Abigoria
![]()
Триииии го и ти![]()
![]()
4KM PARTY CENTER / THE BOX
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХАХАХ, ше ме убиете някой ден, честно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само hi ли?Първоначално написано от sunnykristi
аз не бих отговорила на това. първо не ми пишеш цял месец,
после само hi ми пращаш. директно бих ти дала ignore.
но понеже не го познавам, нищо сигурно не мога да кажа.
може пък и да отговори.
Успех желая
Първоначално написано от Hilary_
+
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
бях сигурен 4е съм писал в тая тема
ма....
не му пиши
И за какво си го поискала, само да ти виси с месеци в "колекцията" ли? Абе много сте чудни, като го харесваш и си му го искала, да си му писала още тогава, а не да чакаш да те махне, че тогава да се сетиш.Първоначално написано от sunnykristi
Има една просташка приказка за този случай, която никак не харесвам, но е за такива ситуации : "Сетила се Мара да се побара"Първоначално написано от sunnykristi
Според мен вече няма смисъл. То и да е имало шанс да те хареса, така като е чакал, чакал, смятай че му е писнало и затова те е дилийтнал.
I'll take your brain to another dimension
Първоначално написано от BlueFace
Какъв е тоя масов спам, в какво се превръща сайта?d'oh! d'oh! d'oh!
п.п: По темата, забрави за скайпа, ако си пишеш много с него и се стигне до целувки, мечета, ала-бала клизми, ще ти е много по-трудно да говориш с него. Като за начало, измисли по някакъв начин да излезете ти, твоята фр и тоя и някой негов фр. Така ще го приобщиш към себе си, без да го стряскаш, защото да отидеш до него и да му кажеш "здрасти" е малко нетипично. Или може просто да го попиташ колко е часа, или да си изпуснеш нещо, уж без да искаш до него. Така ще запомни физиономията ти и спокойно ще можеш да му се усмихваш като го видиш или да го поздравяваш.
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
стига с тоя скайп ве
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Ти го добавяш в скайп и не му пишеш ... и аз бих направил същото...
Пиши му !
Абе вие сте ебаси съществата.. хем си му искала скайпа хем си го чакала той да ти пише пръв и да ти сваля звезди.. е, са като слушаш приятелките си, дето ти казват да го чакаш той пръв да направи крачката, много ясно че няма да прояви интерес и ще те махне. Защо винаги ние трябва да ви сваляме звезди а? Добре е направил пича аз бих посъпил по същия начин![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
точно така!Първоначално написано от DJEB
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ЕВАЛА на тоя пичПървоначално написано от sunnykristi
![]()
логично като не му пишеш да те махне ъх .. и мен да не ми пишат закво са ми .
![]()
![]()
и аз бях така като теб ...подобна ситуация .. престраших се и за сега поне сме приятели![]()
Добре е,че си му писала.Имах подобна ситуация с едно момче миналата година.Исках да излезаче да с него обаче да сме сами...за тва помолин една фр да ни покани на кино уж да отидеме 3мата обаче на нея да и стане лошо и така и стана и отидохме на кино само дваматабеше мноо яко опитай нещо подобно и то :P
Fuck me I'm famous!
Fluffy*
Nikii Ilieww <33
Щом те е махнал от списъка си с абонати по-добре недей,изчакай го той да пише пръв![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Това е толкова логично...авторке - ползвай този метод пронто !Първоначално написано от SuNsHiNe6
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Чудно как да й пише той, като я няма вече в списъка сиПървоначално написано от SuNsHiNe6
![]()
Към кого да го изпрати това написаното
I'll take your brain to another dimension
Ако му пишеш има вероятност да завържите разговор ама пък щом те е махнал ...
пиши му.. но гледай да излезете по-скоро, а да не изградите някаква здрава връзка по интернет, защото после ще ви е много кофти.. на живо хората са по-различни..всичко е по-различно
аа какво да му пишеш-ами като начало можеш да започнеш с нещо от сорта на "ко прайш бе ;p", как си, каде учиш, на колко си, нещо инт при тебе.. и така, НО е много важно да го напишеш свързано и да стане разговора, на момчето да му е приятно да си пише с теб, а не да има чувството, че е на разпит.. наистина давай без да се срамуваш или каквото и да било, защото ако не си оправиш сам живота, то никои няма да ти го оправи (личен опит)... и както споменах по горе, гледай да се видите на живо по-скоро..
айдее успехх![]()
Първоначално написано от Hilary_
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми като ти се мотае някъв в списъка с абонатите, с който никога не си си писал, а дори и не се сещаш кой е примерно, по принцип го махаш. За кво ти е ? Да трупаш абонатчета??Първоначално написано от britzy
По въпроса : Пиши му много ясно. Питай го защо те е махнал /то е ясно, ама все пак започни разговора.../ и т.н. Не мога да разбера как може да откриеш скайпа на момчето, което харесваш, и повече от месец да си траеш, докато накрая той не те е изтрил.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
SKYPE 4 life
Преди девойки стояха с цветенца в ръка, късайки листата и повтаряйки "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича"
Сега стоят пред прозореца на скайп и повтарят "ще му пиша, няма да му пиша, ще му пиша, няма да му пиша".
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от xoxi
![]()
прав си
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!