.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Проблем с педофили

зна4и не знам то4но как да категоризирам проблема си затова ще го дам по същество. Зна4и с една приятелка сме седнали на пейка в на4алото парка (който е доста голям, хълмист и пълен с дървета ) и си говорим на тема '' педофили '' и наоколо (по изненада) нямаше жива душа . Та пред нашата пейка имаше нещу като дълбока вдлъбнатина и от нея изко4и един мъж на 3 метра от нас и в момента в които казвам ''ставай'' на Дес (въпросната приятелка ) и тои си извади мъжествнността от гащите и естествено побягнахме , той тръгна след нас с думите '' опитаите си моми4ета '' и '' ах мале кви задници '' . ве4е за 4 ти път се натъквам на такива ''ли4ности'' и искам савет за самоодбрана (не съм особенно мощна за 38 си килограма ) благодаря предварително .

Това ли ти е била реакцията?
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    around the world !
    Те такива изроди са за трепане по принцип, ти няма какво да направиш ..

Моят съвет : Недей да ходиш на места, които както ти каза (няма жива душа) . Отидете с приятелката си на по-оживено място, защото там шансът някой да ви закача е минимален. А относно самоотбрана - с тези 38кг не знам просто, ако удариш някой със сигурност няма да усети, най-хубаво избягвай усамотени места, където може да срещнеш такива изроди. Т'ва е, то такава сган просто е навсякъде..

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Taser Gun?
    по добре Desert Deagle
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Pepper spray. По 5 лева са.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ами пишете жалба в полицията с искане да има постоянен патрул там

хубаво ще ако се разпишат повече хора
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Re: Проблем с педофили

Цитирай Първоначално написано от MissHouse
    зна4и не знам то4но как да категоризирам проблема си затова ще го дам по същество. Зна4и с една притялка сме седманли на пейика в на4алото парка (който е доста голям, хълмист и пълен с дървета ) и си говорим на тема '' педофили '' и наоколо (по изненада) нямаше жива душа . Та пред нашата пеика имаше нещу като дълбока вдлъбнатина и от нея изко4и един мъж и в момента в които казвам ''ставай'' на Дес (въпросната приятелка ) и тои си извади мъжествнноста от гащите и естествено побягнахме , тои тръгна след нас с думите '' опитаите си моми4ета '' и '' ах мале кви задници '' . ве4е за 4 ти път се натъквам на такива ''ли4ности'' и искам савет за самоодбрана (не съм особенно мощна за 38 си килограма ) блгодаря предварително .
    ексхибиционист му се вика, не педофил

Град
    София
    Започни да тренираш самбо, ако полицията те сбара с някакъв спрей или нещо от тоя род и си непълнолетна ще си имаш проблеми. Освен това спрейчето може да го забравиш вкъщи или да свъши, а самбото не можеш да забравиш.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Започни да тренираш самбо, ако полицията те сбара с някакъв спрей или нещо от тоя род и си непълнолетна ще си имаш проблеми. Освен това спрейчето може да го забравиш вкъщи или да свъши, а самбото не можеш да забравиш.
    Ти виждаш ли се какво пишеш ?

Ако полицията те хване със лют спрей да ти направят проблем ? не ме карай да се смея ! даже могат да те похвалят че имаш мерки ..

КЪМ АВТОРКАТА : И аз щях да предложа лют спрей .. виж вече ако имаш нож ще имаш проблеми =] и поне още един ако има лют спрей ще е по-добре ..

kalashnik е прав че може да го забравиш, това е твой проблем !
    а ако свърши - си взимаш нов .. но за да свърши значи трябва да влезе в употреба !

Виж съвета за полицията, едва ли ще сложат постоянен патрул, но ще проверят ..

Също така съвета да не ходиш сама или ако сте две момичета на безлюдни места .. ако сте поне 5-6 човека и с вас има момчета .. ще е по-добре ..

kalashnik - тя докато научи самбо ..
    "Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Проблем с педофили

зна4и не знам то4но как да категоризирам проблема си затова ще го дам по същество. Зна4и с една притялка сме седманли на пейика в на4алото на парка (който е доста голям, хълмист и пълен с дървета ) и си говорим на тема '' педофили '' и наоколо (по изненада) нямаше жива душа . Та пред нашата пеика имаше нещу като дълбока вдлъбнатина и от нея изко4и един мъж и в момента в които казвам ''ставай'' на Дес (въпросната приятелка ) и тои си извади мъжествнноста от гащите и естествено побягнахме , тои тръгна след нас с думите '' опитаите си моми4ета '' и '' ах мале кви задници '' . ве4е за 4 ти път се натъквам на такива ''ли4ности'' и искам савет за самоодбрана (не съм особенно мощна за 38 си килограма ) блгодаря предварително .
    баце аз мое съм неграмотен (имам си причина) но ти направо ме минаваш...
    ето това е България....

ПТ: баце купи си лютив спрей и си го носи в чантичката
    за кво са ти уроци и глупости
    просто пръскаш и бягаш...
    ай къв е тоя парк дето сте били бе

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Park

Ако полицията те хване със лют спрей да ти направят проблем ? не ме карай да се смея ! даже могат да те похвалят че имаш мерки ..

КЪМ АВТОРКАТА : И аз щях да предложа лют спрей .. виж вече ако имаш нож ще имаш проблеми =] и поне още един ако има лют спрей ще е по-добре ..

а ако свърши - си взимаш нов .. но за да свърши значи трябва да влезе в употреба !

Също така съвета да не ходиш сама или ако сте две момичета на безлюдни места .. ако сте поне 5-6 човека и с вас има момчета .. ще е по-добре ..

Основните техники в самбото се учат буквално за 5 тренировки.

А лютият спрей сори, но го обърках със спрейовете за самозащита с нернопаралитичен газ от рода на НАTO и другите подобни.

Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster

о да абсолютно ...

Супер фен Аватара на cookie_master
    МОМИЧЕ!

ами като цяло недей да ходиш на такива усамотени места ама ако ходиш добре е да имаш мини парфюмче под рака а ако нямаш един удар там където не трябва и ще го укротиш малкo

Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster

.. Еми не знам,може би излизай с по-голяма компания ама за 4-ти път да ти се случва,просто нямам думи
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Повече от фен
    Слу4ило ти се е веднъж OK втори път добре и като знаеш за това пак продължаваш да ходиш там ми трябвало е да спреш като видиш 4е е съмнително не би трябвало пак да ходиш
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Ми като за начало не си говерете за педофили и има разни тренирофки по бойни изкуства трябва да се по интресуваш Муаи Тай и некви подобни.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от meganet
    Ми като за начало не си говерете за педофили и има разни тренирофки по бойни изкуства трябва да се по интресуваш Муаи Тай и некви подобни.
    +1

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Park

Калашник, аз много уважам бойните изкуства, това как тренират физиката, духа и философията на човека.
    Но когато тоя срещу теб е твърдо решен да атакува, ще има оръжие (най-малкото напоена салфетка, пистолет, нож, етс.).
    А за да ти свърши спрейчето, трябва евентуално да го ползваш, нали? Логично е, че човек, който е бил застрашен веднъж и е изхабил спрея си в самозащита, от страх би се заредил с няколко такива, нали?

Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Слу4ило ти се е веднъж OK втори път добре и като знаеш за това пак продължаваш да ходиш там ми трябвало е да спреш като видиш 4е е съмнително не би трябвало пак да ходиш
    4ти но всеки път на различни места иначе щом ми се е случило веднъж много ясно че няма да утида отново

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    4ти но всеки път на различни места иначе щом ми се е случило веднъж много ясно че няма да утида отново
    Моя грешка
    егати късмета не го пожелавам на никои дори на наи-големият си враг

виж вече ако имаш нож ще имаш проблеми
    Аз не излизам никъде без Швейцарското си ножче.

А сега за момичето преследвано от педофили. Ми мила, ако ти не им се буташ в ръцете (т.с. да ходиш на места където би могла да попаднеш на такива лоши чичковци) няма какво лошо да ти се случи. А ако случааайно попаднеш късно през нощта в задънена улица и се натъкнеш на такъв единственото, което можеш да направиш е или да бягаш или да си носиш такова спрейче, вече споменатото по-горе.

А, и.. преди всичко си прегледай учебничето по български език.
    God is busy,May I help you?

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Е много кофти..секви' болни мозъци.Лютивия спрей иначе е 8лв,не е лошо така за всеки случай..

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми хората си имат нужди..До парка до даскало колко чикибойци има .. То е точно до лудницата,не знам дали са луди.но наистина е много гадно .
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си