- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с педофили
зна4и не знам то4но как да категоризирам проблема си затова ще го дам по същество. Зна4и с една приятелка сме седнали на пейка в на4алото парка (който е доста голям, хълмист и пълен с дървета ) и си говорим на тема '' педофили '' и наоколо (по изненада) нямаше жива душа . Та пред нашата пейка имаше нещу като дълбока вдлъбнатина и от нея изко4и един мъж на 3 метра от нас и в момента в които казвам ''ставай'' на Дес (въпросната приятелка ) и тои си извади мъжествнността от гащите и естествено побягнахме , той тръгна след нас с думите '' опитаите си моми4ета '' и '' ах мале кви задници '' . ве4е за 4 ти път се натъквам на такива ''ли4ности'' и искам савет за самоодбрана (не съм особенно мощна за 38 си килограма ) благодаря предварително .![]()
Това ли ти е била реакцията?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Те такива изроди са за трепане по принцип, ти няма какво да направиш ..
Моят съвет : Недей да ходиш на места, които както ти каза (няма жива душа) . Отидете с приятелката си на по-оживено място, защото там шансът някой да ви закача е минимален. А относно самоотбрана - с тези 38кг не знам просто, ако удариш някой със сигурност няма да усети, най-хубаво избягвай усамотени места, където може да срещнеш такива изроди. Т'ва е, то такава сган просто е навсякъде..![]()
по добре Desert DeagleПървоначално написано от g0sheto94
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
ами пишете жалба в полицията с искане да има постоянен патрул там
хубаво ще ако се разпишат повече хора
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ексхибиционист му се вика, не педофилПървоначално написано от MissHouse
Започни да тренираш самбо, ако полицията те сбара с някакъв спрей или нещо от тоя род и си непълнолетна ще си имаш проблеми. Освен това спрейчето може да го забравиш вкъщи или да свъши, а самбото не можеш да забравиш.
Ти виждаш ли се какво пишеш ?Първоначално написано от kalashnik
Ако полицията те хване със лют спрей да ти направят проблем ? не ме карай да се смея ! даже могат да те похвалят че имаш мерки ..
КЪМ АВТОРКАТА : И аз щях да предложа лют спрей .. виж вече ако имаш нож ще имаш проблеми =] и поне още един ако има лют спрей ще е по-добре ..
kalashnik е прав че може да го забравиш, това е твой проблем !
а ако свърши - си взимаш нов .. но за да свърши значи трябва да влезе в употреба !
Виж съвета за полицията, едва ли ще сложат постоянен патрул, но ще проверят ..
Също така съвета да не ходиш сама или ако сте две момичета на безлюдни места .. ако сте поне 5-6 човека и с вас има момчета .. ще е по-добре ..
kalashnik - тя докато научи самбо ..
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
баце аз мое съм неграмотен (имам си причина) но ти направо ме минаваш...Първоначално написано от MissHouse
ето това е България....
ПТ: баце купи си лютив спрей и си го носи в чантичката
за кво са ти уроци и глупости
просто пръскаш и бягаш...
ай къв е тоя парк дето сте били бе![]()
Основните техники в самбото се учат буквално за 5 тренировки.Първоначално написано от Park
А лютият спрей сори, но го обърках със спрейовете за самозащита с нернопаралитичен газ от рода на НАTO и другите подобни.
о да абсолютно ...Първоначално написано от Pwnmaster
![]()
![]()
![]()
![]()
ами като цяло недей да ходиш на такива усамотени места ама ако ходиш добре е да имаш мини парфюмче под рака а ако нямаш един удар там където не трябва и ще го укротиш малкo![]()
Първоначално написано от Pwnmaster
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Еми не знам,може би излизай с по-голяма компания ама за 4-ти път да ти се случва,просто нямам думи
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Слу4ило ти се е веднъж OK втори път добре и като знаеш за това пак продължаваш да ходиш там![]()
ми трябвало е да спреш като видиш 4е е съмнително не би трябвало пак да ходиш
![]()
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Ми като за начало не си говерете за педофили и има разни тренирофки по бойни изкуства трябва да се по интресуваш Муаи Тай и некви подобни.
+1Първоначално написано от meganet
Калашник, аз много уважам бойните изкуства, това как тренират физиката, духа и философията на човека.Първоначално написано от Park
Но когато тоя срещу теб е твърдо решен да атакува, ще има оръжие (най-малкото напоена салфетка, пистолет, нож, етс.).
А за да ти свърши спрейчето, трябва евентуално да го ползваш, нали? Логично е, че човек, който е бил застрашен веднъж и е изхабил спрея си в самозащита, от страх би се заредил с няколко такива, нали?
4ти но всеки път на различни местаПървоначално написано от sanyflower7
иначе щом ми се е случило веднъж много ясно че няма да утида отново
![]()
Моя грешкаПървоначално написано от MissHouse
егати късмета не го пожелавам на никои дори на наи-големият си враг![]()
Аз не излизам никъде без Швейцарското си ножче.виж вече ако имаш нож ще имаш проблеми![]()
А сега за момичето преследвано от педофили. Ми мила, ако ти не им се буташ в ръцете (т.с. да ходиш на места където би могла да попаднеш на такива лоши чичковци) няма какво лошо да ти се случи. А ако случааайно попаднеш късно през нощта в задънена улица и се натъкнеш на такъв единственото, което можеш да направиш е или да бягаш или да си носиш такова спрейче, вече споменатото по-горе.
А, и.. преди всичко си прегледай учебничето по български език.![]()
God is busy,May I help you?
Ми хората си имат нужди..До парка до даскало колко чикибойци има .. То е точно до лудницата,не знам дали са луди.но наистина е много гадно .
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..