- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- проблем с приятелката..отново!
най-добрата ми приятелка ми се сърди..даже стигнахме до там че съм ' непозната ' .. кво да прая?
тва е , защото не съм я успокоила или не съм я слушала,в даскало..за едно нещо,което..постоянно става дума всеки божи ден
кво да и кажа..
?
извини и се и след няколко дена сигурно ще и мине
Аз съм сигурна ,че в момента й е супер гадно.. На мен винаги ми е така,когато се сърдя на някой .. Ще й мине,споко. Остави я няколко дни и после й се извини... може да й мине.. нз![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+1Първоначално написано от Djuff
и на мен винаги ми ставаше гадно ... С БИВШАТА БФФ постоянно се карахме за най-малкото нещо.даже щото съм се лигавила по физическои винаги ревах .. ама няя смисъл..то тва не е приятелство..иска повече внимание за нея си
ся с моята фр..вече почти година сме заедно (като приятелки нищо пойче
) ии .. само 1 път се скарахме щото вапросната бивша бфф се опита да ни раздели...но не успя
![]()
.. и такам..намери си нова фр
![]()
Майко това ми е до болка познато.И при мен същите номера за най-малкото се сърдеше и накрая не издържах ии я ''оставих'' .но тя явно много държеше на мен и направи всичко възможно да сме си пак приятелки.Накарай я да види какво ще е без теб... : ) При мен стана ..не знам какъв друг съвет да ти дам : ( Успех!
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥