- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безотказна ли е любовта ?
Защо обикна ли веднъж не мога да спра ? И защо никога на мога да сдържа емоциити си ?
А защо не спреш да пускаш тъпи теми?![]()
Брях,брях
тцтц..явно си пълна с въпроси момиче. Две теми подред.
Не питай тук, няма да намериш точните отговори. Имаш приятели, сподели с тях, и ги питай, те те познават и поне ще ти отговорят честно пък и някой съвет могат да ти подхвърлят като знаят що за човек ситук нищо няма да намериш и разбереш.Обърни се към своите хора в такива моменти.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
.. защото си ти!!Различни хора, различно поведение, чувства ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защото и аз съм същатаНикога не съумявам да сдържа емоциите и чувствата си и после страдам... Ама сама съм си виновна - като съм наивна и глупава така е...
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Вчрно е "каквото си направиш сам, нокой неможе да ти го направи"Първоначално написано от GossipGirl89
привързваш се прекалено много и влагаш прекалено много чувстваПървоначално написано от n3obikn0v3na
това е моето мнение
С воля всичко се постига!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И аз не мога.
И аз не мога.
Но това съм аз.
Ще се появи човек, който да те обича и приема такава, каквато си.
Че какво лошо има в това да се изразяваш ? Мм ?
Изживяваш нещата чисто и искрено и затова.
Приеми се. И знай, че всеки човек е прекрасен и ти си такава !![]()
много точно....хем ако показваш емоции плашиш момчетата и някои супер мн се паникьосват като си откровена,хем да ги сдържаш не е добре-угодия няма..Първоначално написано от GossipGirl89