Всеки в този форум търси помощ и съвети за незначителни неща от типа на от къде да си купя лещи или красива ли съм...този път реших да ви попитам нещо важно, за да направя форума поне малко по-полезен.
Напоследък се чувствам адски зле. До сега живях с лудите ми баб и дядо, които ме тормозеха денонощно и почти не можех да съм с гаджето си от тях. Един ден след 6 години тормоз просто не издържах и се изнесох при баща ми и съм тук вече месец. С гаджето се виждаме всеки ден и често остава да спи у нас и всичко е перфектно. Най-после за 17 одини баща ми бе6е на рожденния ми ден (това беше много важно за него , но чак сега разбирам защо). Когато му казах, че се местя при него той се разплака и почна да тича из квартала и да крещи "дъщеря ми се връща в къщи" и да плаче. Днес е ужасен ден...гаджето ми избяга отново от училище(вече не може даже и с бележка да си извинява отсъствията и може и да повтаря....няма го цял ден...избягал е от къщи сутринта и нито на училище нито нищо...телефона изключен...званях над 60 пъти и никой....какво ли не ми мина през главата. Отидох на училище за 1 час, не издържах и се прибрах. Поговорих си с баща ми известно време и ни беше много приятно. Успя да ме разсея от проблемите до момента, в който не ми каза нещото, от което винаги ме е било страх да чуя, а именно "болен съм от рак, остават ми 6 месеца живот"... До такава степен блокирах и спрях да чувствам каквото и да е , че казах само "ок"...не можех да повярвам на това, което чувам. Срещу нас има 2 съдеби дела като едното е за отнемане на имуществото, понеже жената, която ни продаде къщата преди 5 години е направила няква уловка в договора...което значи че скоро баба и дядо могат да останат на улицата, а до тогава татко може и да не е жив...направо нз какво да правя. Аз винаги мога да се върна в ада наречен къщата на баба и дядо, но другите ми баба и дядо просто няма да ги пуснат да живеят там.(във война са от както се знаят). Какво да правя? Скоро се очертава, че ще загубя всичко, което имам..баща ми, който за мен е най-готиния и добър човек на този свят,къщата ми,баба и дядо няма да издържат без татко, такаче може и тях да изгубя...