Цитирай Първоначално написано от ameli
а майка нямаш ли? никъде не споменаваш за нея ако можеш и иди на гости иначе много съжалявам за баща ти ... гледай да бъдеш повече време с него и да се забавлявате всяка секунда, а не да мислиш за това какво може да стане
На практика имам майка, но тя преди 6 години (при развода на наще) ме заеба при баба ми и дядо ми, а тя отиде си се забавлява с гаджето си...такаче бих казала, че нямам...аз винаги има каде да отида да живея било то при баба ми и дядо ми, гаджето, вече при доведената ми майка не мога (понеже голямата и дъщеря е взела преди няколко години 1 заем за 2000 лева и е забравила да го изплати на банката и на 22ри ще описват имуществото им и може да им отнемат къщата)...мога и при големите ми братовчеди...това за мен не е пролем...но къде ще живеят баба и дядо те си нямат никого, а аз не мога да им осигуря жилище. С баща ми много добре си се разбираме и сме си най-добри приятели...мисля, че сега като живеем заедно всичко ще е ок. Радвам се, че навреме реших да дойда да живея с него.
Принципно живота ми е много хубав...имам добър баща до мен, любящо гадже, добри приятели...до сега нищо не ми е липсвало и гледам винаги да съм усмихната, но сега точно няма как.