- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Lettuce, давай го по-спокойно. ;)
Първоначално написано от JeepersCreepers
Явно пак не си ме разбрал, но нищо, ще ти обясня.Първоначално написано от Lettuce
Питаш ме какво бих направил аз, ако някой ме обижда? Ще му отговоря, но по мнооооого по - различен начин.
Не си длъжен да отговаряш на всички магарии. Отговори им по веднъж и бъди на ниво в тези няколко поста, защото начина ти на мислене противоречи с начина ти на изказване.
Тук голяма част от потребителите са от доста време в този форум и почти всеки, който клъвне на стръвта им, става за посмешище пред останалите 'стари кучета'.
Не си мисли, че сарказма и леката ирония са начини за афронт. Тук целта е много по - различна. Хората 'практикуват' така от доста дълго време.
ДА, отвратително е да се регистрираш в някакъв си форум, а реакцията на останалите да бъде съпроводена с обиди и псувни, но това е... Как да ти го обясня... Нещо като тест.
Понякога е тест, друг път е просто един от начините да станеш смешен пред останалите.
След като те са тук доста дълго време, са си изградили някаква 'репутация', а това ги праща далеч нагоре по стълбичката за респективното отношение на другите. Това е мним ранг, който се слага на заслужилите го.
Когато някой стоящ на по - горно стъпало, започне да слиза стълбичка по стълбичка, ти правиш същото като него, а това не е правилната реакция точно в такива моменти. Да предположим, че той е на стъпало 40, а ти си на стъпало 5, той прави 10 крачки надолу, ти също, а резултата е на лице.
Той е все още там горе, дори с няколко стъпала надолу, но ти си вън от стълбичката на респективното отношение и се получава много лоша ситуация.
Необходимо ли е да отговаряш, 'след като не можеш да си малчиш'?
Да. Отговор трябва да има, но не и отговори като твоите.
Можеш да подходиш доста по - културно спрямо ситуацията. Осъзнай значението на думата обида и какво представлява тя.
Обиждат се доста от хората. Голяма част от тях имат проблеми с психиката, друга част от тях разбират думата 'обида' по доста погрешен начин.
Няма никакъв смисъл да се перчиш и да казваш колко си могъщ, можеш да постъпиш друго яче. Когато някой те обижда и те напада, най - добрият вариант е да му отвърнеш с доста интелигентни и умни изречения, в които ще му обясниш колко малко те интересуват обидите по форумите и колко ниско пада той, като те обижда...
Така трябва, но ти... Ти не действаш по този начин и това не е добрата новина.
Всеки си сърба попарата, приятел... Всеки.
С най - добри намерения.
JeepersCreepers
ПП: Моят съвет е да не се правиш на велик, защото всяко величие си има падение.![]()
Джийпърс Крийпърс.
Никой не се интересува за никого. Важно е да съществува доброто отношение.Първоначално написано от antiWHAT
![]()
Джийпърс Крийпърс.
Баааа.
Вие още малко и роман ще напишете.
Марулата е сертифициран мазен чалгар и селянин.
period!
Grumpy old madman
Филма е холивудски, както се казваше на едно място..![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Как не ти писна да избиваш комплекси и да се правиш на 'велик'? Не разбирам каква е тази мания да си показваш простотиите пред всички. Изобщо не ме интересува какво и с кого си пишеш. Защо всеки път трябва да правиш теми, защо си мислиш, че на някой му е интересно?
You're frozen
When your heart's not open..
realantisocial на мен ми прилича на турски сериал![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
и както беше казал един съфорумец - нискобюджетенПървоначално написано от realantisocial
![]()
Lettuce e ретард от всяка гледна точка.
По-спрЕл от него в този форум няма.
А филмът с него е Боливудски![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Малко си противоречиш. Първо казваш, че някои хора са "ноу-лайфъри", после казваш, че пишеш, когато ние, хора на стабилна, не-тийнейджърска вързаст сме ходили прави под масата ?!? Май си шизофреник.
А аз да ти припомня да се оглеждаш![]()
А това, че сте в Ямбол да не ви прави много смели. Замисляй се по въпроса всеки път, когато се прибираш в къщи. Дори за напред в живота би ти създало добър навикВземи пример от приятелчето си и не се занимавай повече, а се погрижи за себе си
![]()
На Биянка мутрите имат път към Ямбол.Първоначално написано от yambolia
Лично щял да се заеме със случая![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
на Биянка хората ги изпращаме само за мокри поръчки по Карибите.![]()
![]()
.. разбира се и то само при нейно благоволение, тя е " Шефа на Боса на Мафията "
![]()
Bianca boyz on tour
скоро и в Ямбол.![]()
![]()
Grumpy old madman
Добре.