- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за мъже, които си слагат импланти
Скоро чух по телевизията, че вече било много модерно на запад, мъже да си слагат импланти за да изглеждат по-якипримерно в бицепса или в перките на гърба! това са абсолютни НЕНОРМАЛНИТСИ според мен.
Ха ХаПървоначално написано от Stefane21
![]()
![]()
Ми не са добре ... какво друго да мисля
![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Съвсем сериозноПървоначално написано от teenems
дано да са по твърди от имплантите на жените им, че ще е доста унизително да имащ битсепс 55 сантима и да е мек като гърдите на жена ти
![]()
Уауу, накъде отива тоя свят!!![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Аз преди доста време гледах такова предаване и тази тема ме подсети.Имаше някакъв мъж,който си тренираше и имаше супер яко тяло,но прасците му бяха много слаби и изглеждаше така все едно има женски крака.Беше му наистина много неприятно и си направи такава операция,иначе някакъв лекар разказваше,че повечето,които тренират бодибилдинг си правят такива операции.
Моето мнение е,че е напълно безсмислено и едни мускули няма да променят нищо.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Малко странно ми се вижда, ама кой като се харесва - така да и ходи, не ми пречи.
УжасТ...
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
гейове..нищо повече!
то някои куро си уголемяват, пък на бицепсите няма да си сложат
там е ясно що си слагатама да си сложиш мускули като на арни и да те хване после някой и да те спука от бой
![]()
![]()
ще изглеждаш доста жалък и смешен
![]()
E честно казано да си оголемят члена ми е много по-приемливо от колкото бицепса.Какво получават от това!?Нищо.Първоначално написано от xAddicteDx
![]()
Да, аз пък гледах наскоро един клип - жена с импланти в д*пето, омг, ужасссссс!! А относно мъжете - това не е нормално, те не са добре![]()
![]()
Момиче съм ;p
ВяРвАй В тРуДнИтЕ МомЕнТи,СмЕи Се КоГАТо ТъЖиШ,лЕсНО Е ГлАвА дА ОтПуСнЕш,ТрУдНо Е дА ПоБеДиШ!
за мен т`ва не са мъжеПървоначално написано от Stefane21
![]()
зависи къде и защо.няма нищо по-грозно от мъж с плосък задникест не трябва да се прекалява с нещо (:
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
педераси
доста умно бих казала.
Вместо да блъскаш всеки ден, креатини, фитнес и общо взето ужасно много загубено време, даваш парите и айде.
А и щом са толкова суетни за да го направят, едва ли ще се оставят без тренировки след операцията..
Както казах.. kinda smart![]()
+++Първоначално написано от casey
Humans need fantasy to be human.