Здравейте, и тази година мисля да си направим мислена равносметка. Защото в тези 12 месеца всеки е изгубил, намерил, преосмислил или спечелил нещо. А и какво очаквате от новата година?

Ще започна аз. Тая година, ще остави спомен като годината на загубите като цяло. Загубих приятеля си, както и възможността да се съберем отново (той е с друга, вече). Загубих една приятелка по най-нелепия начин (автомобилна катастрофа). Загубих прабаба си. Разпадна се компанията, всеки пое по свой си път. Опознах много отблизо лицемерието и двуличието, оказа се, че доста хора от обкръжението ми са такива. Е, имаше и хубави моменти. В момента се сещам за един : намерих и опознах един изключителен човек, който много си обичам, е, и той си тръгна, де. Общо взето не беше никак хубава година и нямам търпение да дойдат празниците и всичко да свърши. От новата година се надявам да съм по-щастлива и да се оправят поне малко нещата. И пожелавам на всички здраве, защото е най-важното, всичко друго се оправя все някак. Пожелавам ви също много късмет, щастие и любов - мисля, че това са най-важните неща. Мислете позитивно.