- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той иска да се эапоэнавам с приятелите му,а..
3драсти![]()
Ще опитам накратко:
От скоро имам приятел,с който се влюбихме от пръв поглед.Чувставта ми към него са много силни.По негови думи - нетовите към мен също.Приятно ми е с него,искам да прекарваме колкото се може повече време эаедно.Той ме эапоэна с едни негови приятели.Аэ не прекарах кой энае колко приятно,но не беше эле.Сега пак иска да иэлеэем аэ,той и някакви негови приятели.И няма нищо лошо в това,дори се радвам.Но аэ не съм го эапоэнала с никого,освен с едно момиче,с което иэляэохме на по бира.И не съм,эащото аэ нямам приятели.Имам МНОГО поэнати хора,с които иэлиэам,но никой от тях нямам эа приятел,эа съжалениеИ ми е кофти.Той ме въвлича в средата си,а аэ него не.Просто эащото не искам да го эапоэнавам с някакви хора,които не са важни эа мен,а са просто ей така эа эабава..
Това е.И Нова Година вероятно с него ще праэнувам с неговите другари...
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Нищо няма да ти струва ако го запознаеш с твой познати,поне върни жеста... плюс т'ва не може да нямаш приятели..поне един ще се намери
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
ммм... запознай го с приятелите си.. 1, 2, 3... колкото и да са, не е нужно да връщаш количествено...
какво лошо имащом си с него друго не ти трябва според мене..
![]()
![]()
^^Абе не е точно така. Ще и е супер скучно, защото не познава никoй, Дори да я запознае предварително пак няма да е готино, защото дефакто няма да ги познава, а ще им знае имената. Друго си е с познати.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ами, това си зависи от самия човек, може да й е тъпо, може пък и да не е.
Приятелят ми до сега винаги ме е запознавал с познатите си, аз него също. Нито един не се е чувствал неудобно и не на място, даже да ме запознае с 10 човека наведнъж, винаги намирам приказка с поне 2-3.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Добре, търсиш ли някакъв съвет, или просто ни уведомяваш за ситуацията си?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
може пък да успее да се нагоди в тяхната компанияПървоначално написано от mmKamm
![]()
Налага й се да се нагоди, ако иска да е с него.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Tempest
+1![]()
просто свикни с неговата компания може там да намери6 приятели или добри познатикакво като тои те запознава с много хора ,а ти с 1-2 ???
Еми и моя приятел ме запозна с цялата си фамилия и с приятелите си а той познава само една моя приятелка.
Според мен няма проблем стига той да не се оплаква че го изолираш и не искаш да има общо с приятелите ти.
Глупости, ако я обича мислиш ли, че ще и налага тва да хареса приятелите му?Тя с него ли ходи или с компанията му, пфф.Ако искала да е с него трябвало да се нагоди, твоя приятел така ли направи с теб?Първоначално написано от LadyDi
Той поискал ли е от теб да го запознаеш?
защо не му разкажеш това което си писала , ще те разбере !!!