- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Използвах приятелката й за да се запозная...
Здравейте!
....
ще сенаучите ли, че когато се кани на среща първо се пита дали иска, а след товасе уговаря час и дата.
кво правиш в нейните часове??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами седя и тъпея - абе тва е малко дълга историяПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
да не си 3 клас?
11Първоначално написано от tuzaro
Няма смисъл да и го казвашПо-добре и кажи/покажи, че я харесваш, вместо да и обясняваш за какво ползваш приятелката й.
![]()
Трагедията е пълна...
баx та в лудия, има ли поне големи цици момичетоПървоначално написано от gurokoburo
не мисля, че това е най-важнотоПървоначално написано от tuzaro
![]()
аз кат гледам ти изобщо не мислиш, ама това не е най-важнотоПървоначално написано от gurokoburo
![]()
ма ти сериозно ли 11клас...
маа чакайте какво лошо, че е 11 клас?! на мен даже ми се струва хубаво!Първоначално написано от chereshkaa
не й казвай, че си използвал приятелката сближавай се с нея и после и признай, че те кефипокани я пак на кафе и ще видим
![]()
О вие велики покорители на сърца - простете ми, че аз задръстения се осмелих да попитам нещо...Първоначално написано от chereshkaa
Да изчакам ли някой ден или да я поканя веднага пак?маа чакайте какво лошо, че е 11 клас?! на мен даже ми се струва хубаво!
не й казвай, че си използвал приятелката сближавай се с нея и после и признай, че те кефи Smile покани я пак на кафе и ще видим
и аз мисля, че е по-добре да изчакаш малко..пък и трябва да я предразположиш.. момичето може да е малко притеснително...и ако не те познава добре, да се притеснява като излезете дали ще има за какво да си говорите.. и прочие.. мисля, че трябва първо да се поопознаете още малко.. защото ти може да си разбрал неща за нея от приятелката й, но тя едвали знае толкова за теб
прекарай малко повече време с нея.. пишете си, излезте с компания на кафе няколко пъти (като излезете сядаш до нея и си лафите..
) и така след време я покани пак
![]()
мисля 4е тя знае все пак са приятелкипокани я о6те веднъж и ако пак откаже зна4и не иска
![]()
аз пък като ти гледам nick-a и подписа, съм направо уверен че ти изобщо и не можеш да мислиш.Първоначално написано от tuzaro
нормално е пича да е главозамаян от привличането си към момичето и да прави наглед нелогични неща като това да се мотае в нейните часове.
Note: големи цици sux.
изобщо не разбирам от какъв зор искаш да й казваш кого и какво си използвал, за да се добереш до нея. тва е абсолютно без значение.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Поизчакай, поопознайте се малко първо . . Според мен пък трябва да й кажеш, че си използвал приятелката й, за да се запознаете.Ако някой ми го каже бих си помислила Брейййй толкова ме харесва, че е н направил какво ли не, за да се докопа до мен.
Това би ми харесало![]()
Успех!
Не .. от какъв зор ще й казваш ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Харесва ми стила ти на писанеСега по темата : За сега не й казвай,че си използвал приятелката й. Хубаво е да изчакаш със втория опит за среща, до тогава се опознайте повече. Може да си я стреснал с предложението за кафе, не зная ...
![]()
Успех!![]()
в 11 клас си на 18 години и да и влизаш в часовете да я зарибяваш, или пък да те е срам да се запознаеш... тва е ебaти детската работа ниво 6-7 клас....Първоначално написано от ionicle
и повярвай повече мисля от тебе![]()
И за какво ще й обясняваш, че си използвал приятелката й за да се запознаете? Сякаш си първия. А и поне аз не виждам нещо лошо в това, освен ако преди това не си свалял приятелката й, че така да се добереш до нея![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
абе зарибявай я ... хрърляй малко комплименти... и тя все поне малко ще земе да са занимава с теб...![]()
Ами и аз така си мислех ама...Първоначално написано от DevilWish