- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Използвах приятелката й за да се запозная...
очевидно изобщо не си отчел възможността че не всички хора респективно момчета са създадени по шибан калъп и не всички мислят и се чувстват в същия аспект като тебе. може да е детска работа неговото, но самия факт че го прави, значи че има вътрешна нужда от това. не казвам че това е начина да стигне до сърцето и, но да осъждаш поведение без да имаш безпристрастна обективност и да можеш да видиш и усетиш и двете гледни точки, не показва да мислиш особено много.в 11 клас си на 18 години и да и влизаш в часовете да я зарибяваш, или пък да те е срам да се запознаеш... тва е ебaти детската работа ниво 6-7 клас....
и повярвай повече мисля от тебе![]()
Смел си, това е добре. Другият път като се видите й искай телефонния номер. Като решиш и се обаждаш и си уговаряте среща. Причините, поради които ти е отказала може да са хиляди, не е задължително да не те харесва. Прави се на шут и тотален олигофрен и си гарант. Ако ти откаже още 1-2 пъти след като си и взел телефона излез с някое друго момиче от нейния клас да видиш каква ще е реакциятаПървоначално написано от gurokoburo
![]()
ЕДИТ: За да разсея митовете ще кажа, че момиче каже ли ти "имам работа" значи лъже. Ако го каже значи или не е подготвена или се прави на интересна или е в мензис или в краен случай не те харесва. В никакъв случай няма работа... каква работа може да има едно младо момиче, освен да чеше мидата три пъти дневно?
Temet Nosce
벨야카
Ами относно телефона. Тя го даде доброволно - аз даже не съм и го искал. Не че не се зарадвахама не я разбирам, ама изобщо даже
![]()
Като не я разбираш къде се буташ у шамарите?
Изчакай месец, два три.... че иначе много ще прибързаш. Момичетата се свалят със скоростта на костенурка. А и задължително и кажи че си използвал приятелката и още 100 човека за да събереш смелост да се запознаеш с нея. Това ще те открои от всички други, гаранция. Да не пропуснеш - "Обичам те!" на пуървата ви среща. С букет цветя и на колене
П.П. Господи, защо...Защо ни наказваш така
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House