Трябва ми вирус. Като казва ВИРУС, значи ВИРУС, а не да ми направите шорткът и да ми се изгася ПЦ...
Нещо по-хард ми тряя, всичко поемам на собствен риск. Троянци сякакви, ако някой има да го качи някъде и 1 линк (под архив да е естествено)
Колкото по-коварен толкова по-добре.
Ако може и име/информация за него какво прави да дадете
Айде бе ИТ специалистите![]()
тц тц тц тц
Тоя па, ако искам ш'ти кажа.
Мир вам чадоПървоначално написано от SolusChristus
Чакай така - след малко ще ти напиша едно малко "коварно" вирусче, което да ти "спече" сандъка...Първоначално написано от Cybershot
![]()
![]()
![]()
mi imam edno bat pulno s viroscheta no ne se 1,2 a sa okolo 1 000 000 chervei troqnci virosi kvi li ne ima sabrano v edno ako iskash da se probvash s nego ? na koito sum go pratil si e kupuval nov kom prebvati sichko i da si instalirash windows a pak ti ostavat nekolko tekache sgoren li si che go iskash ako go iskash pishi i si dai skypeto![]()
dont't fuck with me
трябва ми просто един червей, толкова ли не можете си сканирате щайгите, да го фаните под карантина...
Трябва ми за тестове и т.н.
Не съм казал някой да напише вирус, а да ХВАНЕ един. Сигурен съм че по компютрите ви се мярка някой друг шпионин или червей. Антивирусните си имат карантина/клетки/затвори дето хващат вирусите (зависи как са настроени може и директно да ги трият)...
Да бе - тук да не сме "Вирусологията"Първоначално написано от buffalo88
![]()