- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета какво мислите?
Момичета какво мислите? Момчетата трябва ли да си обезкосмяват ануса и дупето и краката? Това за краката не е ли гейско?
Обичайте се ;]]
всичко трябва,поне на мен ми е по приятно да ми е гладко отколкото с някви големи косми пък и е по хигиенично![]()
![]()
![]()
Нищо не съм отговорила не ми харесаха отговорите ..![]()
Иначе по темата .. ако космите са наистина в излишък на споменатите места според мен е нужно, НО ако не са много ии не се набиват на очи не виждам проблем (говоря за крака, ръце, дупе), а за ануса .. че каква работа имам аз там да гледам?![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не обичам много голи охлюви![]()
Просто аз
и аз предпочитам да е гладко![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Aнкетата е странна, затова няма да гласувам, но иначе смятам, че ако веждите им са сляти, трябва задължително да се почисти това, краката нямам претенции, но ако моя мъж си ги обръсне ще го убия, просто е много мъжествен и така ми харесва, само интимната област ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и под мишниците също не е зле да се обезкосмяват![]()
може би и аз клоня къв твоето мнениеПървоначално написано от DevilWish
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Мразя голи охлюви,не избирам нищо от отговорите
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от DevilWish
Big or small, lies are lies!
Около половите органи, около ануса и гърдите.
Краката и ръцете не..
Краката,задника...като цяло интимната област...тфа удобрявам,но като вида момче с обезкосмени ръце и вежди по-тънки от моите оформени с чупка дори,просто![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
аз съм съгласна за :интимната област,мишници ии вежди (съвсем леко)
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
и аз мисля 4е ако веждите са слети е желателно,за краката нямам претенции,а за ръцете миля 4е не трябва да се пипат ,а и гърдите(но все пак зависи )
само интимната област ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и под мишниците също Е ЖЕЛАТЕЛНО да се обезкосмяват
Първоначално написано от billytalent
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Аз пъ харесвам голи охлюви..![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Момичета, а какво ще кажете за никога необезоксмени полови органи? В смисъл както природата ни ги е дала? Това би ли отвратило мацките?![]()
Смеетни,вижте статистиката...
Аве момиче,толкова ли да сте извратени бе,гаджетата ви сигорно са по избръснати от вас.Ебаси гадното....
Краката ше си бръснат,ръцете ше си епилират(аз не го правя по дяволите) корема нз кое...Трябва да имат добра лична хигиена,но не да приличат на момиче![]()
Брях,брях
И аз такаПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
Харесва ми когато гърдите и подмишниците са обръснати, но ощавени крака, ръце и вежди не понасям![]()
![]()
ебаси малоумната анкета
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Първоначално написано от galu6a