- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата !!
Здравейте пичове значи може те ли да си го лапате ? не ме мислете за извратеняк просто ми стана интересно четох че някав си е махнал ребра за да успее та като малак го прайх но нищо не се усещаше неска пак се пробах ама без да го "лапам" и установих че мога но не мисля да го практикувам![]()
![]()
![]()
LoVe yAaa.....!
fail
Pagani Zonda
![]()
![]()
Аз си мисля, че ако мъжете можеха даа си правят свирки сами, 100% щеше да е нещо нормално както и чекиите..
![]()
Права сиПървоначално написано от BePoHuKa
ама за другитее се пак споменах че няма го прктикувам ма арее
![]()
![]()
LoVe yAaa.....!
При безгръбначните мъже няма проблем![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
![]()
Ех мама му от скука кфи простотии правите....
![]()
--------------------------------------------------------
Да взема и аз да се науча![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
и аз бих искала да се науча, би било интересноПървоначално написано от seduction1mplex
![]()
Ехааа, аз въпреки, че съм от "нежния" пол като малка имах такива мераци...беше ми интересно дали мога да стигна чак до там...е не успях!Та този който си е махнал ребрата беше Мерилин Менсън но той си е изродче (
) аз бях чела за някаква статистика един на еди колко си мъже които могат да си направят сами "фелацио"
е, не бяха много тези които са успели, но има и такива екземпляри.А дали е педерастко...не мисля, плюс това значението на педераст, не е гей, ами е възрастен мъж и по-младо момче
.
Гледах едно клипче как един показваше нагледно на кучката как да лапа,не виждам проблем,но аз не мога да го правя,че ша си изкривя гръбнака![]()
Като по-малък можех .. смисъл не съм пробвал, само съм стигал до там ..
преди седмица пробвах и не стигнах .. така - без практика всичко се забравя =]
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
Как успя?Нямаш ребра?Първоначално написано от StenTor
Ей неХахахах
без базик Аз съм опитвал и съм си лапал сам Хахах
ще ме помислите за луд ама само исках да пробвам
то пък взе,че стана
ама не защото съм безгръбначен,ами по простата причина,че ми е голям
:P
Хах и аз съм пробвал от любопитство, не се получава, просто е структурно невъзможно (принципно говорим). Ако е някоя аномалия може и да се получи. А Мерилин Менсън и приятелката си накара да си извади окото, за да му прави свирки с очната си ябълка (заради което го напусна момичето, разбира се), тъй че не ми се сравнява с изрода![]()
И да, аз също го бях писал в някоя тема - ако можехме, щяхме, просто щеше да е напълно нормално и дори приемливо.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
ще ме изкефи да се сецнеш във такова положение![]()
и такъф със чепа в уста да звъннеш на тати и да буботиш за помощ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Аз мога![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
проал съм..и става донекъде
![]()
![]()
![]()
![]()
аз се вдъхнових преди...няколко месеца, лятото, като гледах един епизод на Клъцни/Срежи, там един можеше. И пробвах, упсявах само да си го близвам и то като е надървен на макс. Пък после как ме болеше гърбът...не си струваше![]()
![]()
|( Ако мъжете можехме да го правим.. фелациото нямаше да ни доставя ТОЛКОВА кеф![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Не е чак толкова трудно да си лапнеш част от маджуна, ама целя ... теа си или извратеняк, или гей.
Относно пича дет си го е лапал, май тоя беше Мерлин Монро??![]()
![]()
![]()
whO0p-whO0p