.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: момиче

Hybrid View

момиче

Здравейте имам проблем.Значи аз нямам никакъв опит с момичетата досега никога не съм имал приятелка.Не съм и от най-красивите,но поне забавлявам хората около мен И проблема ми е че мисля че вече прекалено много време сам без приятелка и искам да си намеря,но нямам никаква представа как да действам с момичетата.В момента харесвам едно момиче от моето училище с което напоследък аз и моите приятели почти всеки ден сме заедно.Тя се държи много мило с мен и е много красива,но нямам никаква представа какво да правя помогнете ми моля ви

Град
    Знам ли и аз,майна
    Отиваш и й казваш -
    Виждам,че си много красива,ако си толкова добра,смятам че ще ти подхожда задръстен тъпак като мен,който пита по форумите какво се прави с момите.Само недей отива при баткото с Голф двойката,плийс.
    Това е твоят шанс,довери ми се.

Е то не става изведнъж бе пич...малко по малко насочи вниманието и към теб и след това и покажи че чувствата не само приятелски...ти какво - отиваш и и казваш - "Ае сме гаджета" и готово...

А за пича дето ми говори за голфове...хах вчера видхя 1 бтако с голф ама 3 как се направи на гъзар и си набримчи кошницата до дупка покрай S класата на 1 мутра...после ако знаеш какво ми стана главата...мали мали...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Защо просто не бъдеш себе си и не играеш никакви роли, просто използвай разума си. Всеки човек има свой собствен стил за всяко нещо в живота му. Открий своя стил и опитай, нищо не губиш.

69 набор ли си ?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    69 набор ли си ?
    Не! 96 е А иначе ако си мислиш, че си грозен, задръстен и т.н. Никога няма да си намериш приятелка. Момичетата харесваме уверени момчета. Още сте малки, така че можеш пре спокойно да отидеш и да и кажеш така и така харесваш ми. Но трябва да си уверен в себе си, нахакан, сигурен. Така стават нещата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: момиче

Цитирай Първоначално написано от veselin69
    Здравейте имам проблем.Значи аз нямам никакъв опит с момичетата досега никога не съм имал приятелка.Не съм и от най-красивите,но поне забавлявам хората около мен :Д И проблема ми е че мисля че вече прекалено много време сам без приятелка и искам да си намеря,но нямам никаква представа как да действам с момичетата.В момента харесвам едно момиче от моето училище с което напоследък аз и моите приятели почти всеки ден сме заедно.Тя се държи много мило с мен и е много красива,но нямам никаква представа какво да правя помогнете ми моля ви
    запомни:
    никога, ама никога не се комплексирай и не се подценявай. не се опитвай да подражаваш на някого. бъди себе си. щом можеш да забавляваш хората в компания, значи лесно ще привлечеш интереса на момичето. щом тя е "мила" с теб, нямаш гаранция, разбира се, че работатата ти ще стане, но това е първата стъпка и тя показва, че си и симпатичен до някаква степен. за да разбереш точно до каква - действай. бъди открит, но не се прави на "отворко", както казах мисли със собствената си глава и най-вероятно ще успееш. хората казват по дрехите посрещат, по ума изпращат - това значи, че ако проявиш достатъчно характер и остроумие, това няма да остане незабелязано.
    и друго...
    знаеш ли колко познати имам, които не са от най-красивите, но ходят със страшни мацки? - МНОГО. защо и ти да не си един от тях?
    Успех
    "Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    69 набор ли си ?
    Не! 96 е А иначе ако си мислиш, че си грозен, задръстен и т.н. Никога няма да си намериш приятелка. Момичетата харесваме уверени момчета. Още сте малки, така че можеш пре спокойно да отидеш и да и кажеш така и така харесваш ми. Но трябва да си уверен в себе си, нахакан, сигурен. Така стават нещата.
    Може вътрешно да съм леко неуверен,но не го показвам Както и да е,мисля че единственото,което може да ми помогне е да преодолея страха си.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като за начало спри да мислиш по този начин за себе си, защото караш и другите да мислят така и да те приемат по този начин ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си