.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

свястно момиче/момче ....

какво разбирате от тези думи и как си представяте ако сте момче - свястно момиче ,ако сте момиче - свястно момче
    ....

Ами аз в представата си не скромнича-Да е красива, да не е курва, да не изневерява, да не е куха лейка, да обича секса... Тряа е добричка и миличка
    И най-важното да духа

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Да не е женкар ...
    Да не е с мен само заради секса/парите ...
    Да не ме използва ...
    Да не крие нищо от мен/да не ме лъже ...
    Като се напие и/или ми се изнерви за нещо да не посяга да ме удря (защото има доста такива момчета...) ...
    Да не ме излага пред приятелите си/да не ми се ебава пред тях ... (виждала съм и такива момчета) ...

Миии за това се сетих сега ... Сигурно има и други неща ама ...

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Ами аз в представата си не скромнича-Да е красива, да не е курва, да не изневерява, да не е куха лейка, да обича секса... Тряа е добричка и миличка
    И най-важното да духа
    Говорим за СВЯСТНО момиче/момче,а не за ПЕРФЕКТНОТО момиче/момче

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    И най-важното да духа
    Говорим за СВЯСТНО момиче/момче,а не за ПЕРФЕКТНОТО момиче/момче
    И аз си помислих че говоря за перфектно момиче
    Ами да не се прави на голяма работа, да не е курва, да не се напива кат кранта, да споделя всичко с мен, да не приказва туй-онуй наляво-надясно. А иначе другите неща (да е красива, да духа, да се чука яко за задължителни )

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Paradise
    Да е мил, да е забавен (в моя случай тва значи да е леко лудичък и като се заприказваме да лягам на пода от смях), да не пуши, нека си пие, ама с мярка - няма да го мъкна пиян по градинките и баровете. Да не лъже. Да не изневерява. да му пука за бъдещето - демек да отваря поне от време на време учебник (не обичам да излизам с тъпи момчета) и май това е главното.

Аз си намерих свястно момче и смятам, че съм голяма късметлийка!
    Просто много добре се държи с мен, никога не му е било само за секса, винаги се е съобразявал с моите желания, не се занимава с наркотици, не се напива като животно, не се тъпче с химия, а има страхотно тяло, спортист е (тренира киокушин), не е фешънче, напротив, дооооста е мъжествен. Общо взето приятеля ми е най - свястният мъж, когото познавам
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

На мене ми стига да не е курва и да ме обича невазивимо дали е по нейн си начин, ако намериш такова момиче другото са формалности без които неможе и тряя да се преглъщат - лично мнение.
    ПП: под да не е курва се разбира да е само с мен
    Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!

Цитирай Първоначално написано от Prayerr
    На мене ми стига да не е курва и да ме обича невазивимо дали е по нейн си начин, ако намериш такова момиче другото са формалности без които неможе и тряя да се преглъщат - лично мнение.
    ПП: под да не е курва се разбира да е само с мен
    Точно така, а по-горе гледам, че някои изброяват неща, които са по-скоро личните им препочитания за това как трябва да изглежда техния тип момче/момиче ... а въпроса е за свястното такова.
    Достатъчно е да се държи мило, да не изневерява, да не лъже ...

Значи независимо дали е боклук, независимо дали се друса или е пияница, вас не ви бърка, стига да не е ви изневерява и да се държи мило ..... Това ли са вашите критерии за свястно момиче/момче?
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Значи независимо дали е боклук, независимо дали се друса или е пияница, вас не ви бърка, стига да не е ви изневерява и да се държи мило ..... Това ли са вашите критерии за свястно момиче/момче?
    Ми замисли се...Едва ли някое момиче/момче ще тръгне с някой подобен боклук,нали Тук говорим за СВЕСТНИ момичета/момчета,а не за наркомани,пияници или боклуци

Повече от фен
    И най-важното да духа
    exxx takiva momi4eta sa rqdkost ... az sum samo deto ne s1m dobri4ka i mili4ka ama zaebi
    po temata :

Krasiv ymen mil ( ne meko6av ) gazar da e romantik da py6i pie ebe i bie

Град
    софия
    Амиии на мен пушенето не ми пречи. Да не пие много. Да е умен, да е мил с мен, да ме уважава, да можем да си говорим и да е забавен и забравих чаровната усмивка.

ооо ти отиде много далече, имам в предвид 1 нормално момиче което не живее да се друса и пие 4е не ми трябват такива раоти като по горе - красива , да ми духа , да е прекалено умна или неща от сорта стига да те обича да не те лъже и изневерява др си е в редът на нещата
    Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!

He}|{Ha_Dpo|`a ти май не ме разбра?!?!?!?!

Ама чакай малко сега ... то по тая логика мога да изброявам още хиляди неща, които е ясно, че не принадлежат към един свестен човек ... макар, че пак може да се друса, но да е свестен ... всичко може. Защо да не се опитам да помогна на някое зависимо момиче да спре наркотиците,ако виждам,че тя е добър човек ... примерно.
    Ако тръгна да изборявам такива... ще има да не краде, да не се възползва ... от пари приерно и т.н. ... ама е ясно, че това няма да е свестен човек. Има си някакви морални норми и всички знаем кога човек е добър и свестен и кога не е. Дори мисля, че не трябва изобщо да изброявам това с изневерите и т.н. ... едно свястно момиче никога не би го направило.

He}|{Ha_Dpo|`a ти май не ме разбра?!?!?!?!
    И кое точно не съм разбрала?!Я обясни

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    И най-важното да духа
    exxx takiva momi4eta sa rqdkost ... az sum samo deto ne s1m dobri4ka i mili4ka ama zaebi
    po temata :

Krasiv ymen mil ( ne meko6av ) gazar da e romantik da py6i pie ebe i bie
    Да пуши, пие и бие?Доста изкривени представи имате за някои неща...

Re: свястно момиче/момче ....

Цитирай Първоначално написано от angel-91
    какво разбирате от тези думи и как си представяте ако сте момче - свястно момиче ,ако сте момиче - свястно момче
    Да става за всичко

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Нямах предвид тези неща, но аз си казвам мнението, сега вие се опитвате да ме накарате да не вярвам на собствените си думи. Няма значение, не се разбрахме.

Мега фен Аватара на sasha_90
    -да не е пияница,пушач и наркоман;
    -да ме цени такава,каквато съм т.е. да ме харесва и като външност и характер;
    -да не е с мен заради пари,секс или защото имам хубаво тяло(например);
    -да не ме лъжи,да не изневерява и да не крие важни неща от мен;
    -да ми дава достатъчно свобода,каквато ще му дам и аз;
    -да не го е бъз да ме запознае с тяхните,приятелите му;
    и още .................................

Нямах предвид тези неща, но аз си казвам мнението, сега вие се опитвате да ме накарате да не вярвам на собствените си думи. Няма значение, не се разбрахме.
    Не аз лично нищо не се опитвам...
    Всеки си има мнение, всеки си разбира нещата по своя си начин и за това е и темата ... не се засягай!

Цитирай Първоначално написано от PlayBaby
    mmm... da ima seksi dupe(naistina e mnoooogo vajno! ),da e sportist(super se kefim na pluvci ),da ne e po-nisyk ot men ,da e edry4yk i myjestven (abe "me4o" s edna duma,ne e nujno da e Herkoles :P ),inteligenten trqbva da e opredeleno ,i idva red na "mil,dobyr,da NE izneverqva",da e pone malko vyzpitan,po vyzmojnost da e pone muninku romantik(ako ne e nqma da mu se razsyrdq mnogo ),da e ludi4yk,zabaven,komunikativen i me4tata mu da ne e da stane "zidaromaza4" ili ob6t rabotnik(nqma ni6to lo6o nito v ednoto,nito v drugoto ,ma nqkak ne e prestijno),da ne e "lepnat" za men,da e simpati4en i 4aroven ,da obi4a da gu6ka i da "mu6ka" ka4estveno i nakraq da ne go e strah da proiznese dumi4kata "bebe"...
    Абе вие наистина сте доста тъпи В темата не се говори за ИДЕАЛНОТО момиче/момче,а за СВЯСТНОТО!!!

Оффф айде няма да се ядосвам повече на недоразбралите

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    mmm... da ima seksi dupe(naistina e mnoooogo vajno! ),da e sportist(super se kefim na pluvci ),da ne e po-nisyk ot men ,da e edry4yk i myjestven (abe "me4o" s edna duma,ne e nujno da e Herkoles :P ),inteligenten trqbva da e opredeleno ,i idva red na "mil,dobyr,da NE izneverqva",da e pone malko vyzpitan,po vyzmojnost da e pone muninku romantik(ako ne e nqma da mu se razsyrdq mnogo ),da e ludi4yk,zabaven,komunikativen i me4tata mu da ne e da stane "zidaromaza4" ili ob6t rabotnik(nqma ni6to lo6o nito v ednoto,nito v drugoto ,ma nqkak ne e prestijno),da ne e "lepnat" za men,da e simpati4en i 4aroven ,da obi4a da gu6ka i da "mu6ka" ka4estveno i nakraq da ne go e strah da proiznese dumi4kata "bebe"...
    Абе вие наистина сте доста тъпи В темата не се говори за ИДЕАЛНОТО момиче/момче,а за СВЯСТНОТО!!!

Оффф айде няма да се ядосвам повече на недоразбралите
    em da de to t'va e svqstnoto mom4e(sre6tala sam seriozno ),a perfektenoto mom4e ima o6te pone 1000 ka4estva ,ti si typa4kata ako se ograni4ava6 s "dobyr,mil,zabaven,seksi,da ne izneverqva"
    ХаХ ти си доста ограничена май (умствено имам предвид) А и си далеч от представата ми за свястно момче

Живееш в България - пиши на БЪЛГАРСКИ

ИДЕАЛНОТО момче СЪМ АЗ !
    :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си