- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свястно момиче/момче ....
какво разбирате от тези думи и как си представяте ако сте момче - свястно момиче ,ако сте момиче - свястно момче![]()
....
Ами аз в представата си не скромнича-Да е красива, да не е курва, да не изневерява, да не е куха лейка, да обича секса... Тряа е добричка и миличка![]()
И най-важното да духа![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Да не е женкар ...
Да не е с мен само заради секса/парите ...
Да не ме използва ...
Да не крие нищо от мен/да не ме лъже ...
Като се напие и/или ми се изнерви за нещо да не посяга да ме удря(защото има доста такива момчета...) ...
Да не ме излага пред приятелите си/да не ми се ебава пред тях ... (виждала съм и такива момчета) ...
Миии за това се сетих сега ... Сигурно има и други неща ама ...![]()
Говорим за СВЯСТНО момиче/момче,а не за ПЕРФЕКТНОТО момиче/момчеПървоначално написано от vaseto0o
![]()
И аз си помислих че говоря за перфектно момичеПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Ами да не се прави на голяма работа, да не е курва, да не се напива кат кранта, да споделя всичко с мен, да не приказва туй-онуй наляво-надясно. А иначе другите неща (да е красива, да духа, да се чука яко за задължителни)
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Да е мил, да е забавен (в моя случай тва значи да е леко лудичък и като се заприказваме да лягам на пода от смях), да не пуши, нека си пие, ама с мярка - няма да го мъкна пиян по градинките и баровете. Да не лъже. Да не изневерява. да му пука за бъдещето - демек да отваря поне от време на време учебник (не обичам да излизам с тъпи момчета) и май това е главното.
Аз си намерих свястно момче и смятам, че съм голяма късметлийка!
Просто много добре се държи с мен, никога не му е било само за секса, винаги се е съобразявал с моите желания, не се занимава с наркотици, не се напива като животно, не се тъпче с химия, а има страхотно тяло, спортист е (тренира киокушин), не е фешънче, напротив, дооооста е мъжествен. Общо взето приятеля ми е най - свястният мъж, когото познавам![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
На мене ми стига да не е курва и да ме обича невазивимо дали е по нейн си начин, ако намериш такова момиче другото са формалности без които неможе и тряя да се преглъщат - лично мнение.
ПП: под да не е курва се разбира да е само с мен![]()
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
Точно така, а по-горе гледам, че някои изброяват неща, които са по-скоро личните им препочитания за това как трябва да изглежда техния тип момче/момиче ... а въпроса е за свястното такова.Първоначално написано от Prayerr
Достатъчно е да се държи мило, да не изневерява, да не лъже ...
Значи независимо дали е боклук, независимо дали се друса или е пияница, вас не ви бърка, стига да не е ви изневерява и да се държи мило ..... Това ли са вашите критерии за свястно момиче/момче?
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ми замисли се...Едва ли някое момиче/момче ще тръгне с някой подобен боклук,налиПървоначално написано от mishaaaaa
Тук говорим за СВЕСТНИ момичета/момчета,а не за наркомани,пияници или боклуци
![]()
exxx takiva momi4eta sa rqdkost ... az sum samo deto ne s1m dobri4ka i mili4ka ama zaebiПървоначално написано от vaseto0o
![]()
po temata :
Krasiv ymen mil ( ne meko6av ) gazar da e romantik da py6i pie ebe i bie![]()
Амиии на мен пушенето не ми пречи. Да не пие много. Да е умен, да е мил с мен, да ме уважава, да можем да си говорим и да е забавени забравих чаровната усмивка.
ооо ти отиде много далече, имам в предвид 1 нормално момиче което не живее да се друса и пие 4е не ми трябват такива раоти като по горе - красива , да ми духа , да е прекалено умна или неща от сорта стига да те обича да не те лъже и изневерява др си е в редът на нещатаПървоначално написано от mishaaaaa
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
He}|{Ha_Dpo|`a ти май не ме разбра?!?!?!?!
Ама чакай малко сега ... то по тая логика мога да изброявам още хиляди неща, които е ясно, че не принадлежат към един свестен човек ... макар, че пак може да се друса, но да е свестен ... всичко може. Защо да не се опитам да помогна на някое зависимо момиче да спре наркотиците,ако виждам,че тя е добър човек ... примерно.Първоначално написано от mishaaaaa
Ако тръгна да изборявам такива... ще има да не краде, да не се възползва ... от пари приерно и т.н. ... ама е ясно, че това няма да е свестен човек. Има си някакви морални норми и всички знаем кога човек е добър и свестен и кога не е. Дори мисля, че не трябва изобщо да изброявам това с изневерите и т.н. ... едно свястно момиче никога не би го направило.
И кое точно не съм разбрала?!Я обясниПървоначално написано от mishaaaaa
![]()
Да пуши, пие и бие?Доста изкривени представи имате за някои неща...Първоначално написано от ivana0895
Да става за всичкоПървоначално написано от angel-91
![]()
Нямах предвид тези неща, но аз си казвам мнението, сега вие се опитвате да ме накарате да не вярвам на собствените си думи. Няма значение, не се разбрахме.
-да не е пияница,пушач и наркоман;
-да ме цени такава,каквато съм т.е. да ме харесва и като външност и характер;
-да не е с мен заради пари,секс или защото имам хубаво тяло(например);
-да не ме лъжи,да не изневерява и да не крие важни неща от мен;
-да ми дава достатъчно свобода,каквато ще му дам и аз;
-да не го е бъз да ме запознае с тяхните,приятелите му;
и още .................................
Не аз лично нищо не се опитвам...Първоначално написано от mishaaaaa
Всеки си има мнение, всеки си разбира нещата по своя си начин и за това е и темата ... не се засягай!
Абе вие наистина сте доста тъпиПървоначално написано от PlayBaby
В темата не се говори за ИДЕАЛНОТО момиче/момче,а за СВЯСТНОТО!!!
Оффф айде няма да се ядосвам повече на недоразбралите![]()
ХаХ ти си доста ограничена май (умствено имам предвид)Първоначално написано от PlayBaby
А и си далеч от представата ми за свястно момче
Живееш в България - пиши на БЪЛГАРСКИ![]()
ИДЕАЛНОТО момче СЪМ АЗ !
![]()
![]()
![]()
:P