- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- praznqnka
iuuuuuuuuuuu e shamtki
Научи се да пишеш, пък тогава прави секс У джакузитоПървоначално написано от chukundurs
![]()
iuuuuuu e kibik mazen uligofren na xarabiq she si pi6a kakto iskam e shmatkaa gadna halka
таааа.. нещо по темата ?
Чакай да метнем боб, да видим къде си свършил. Поне това да беше написал.![]()
тъкмо като свършвах и се драпнах но тя се притисна към мен и главичката беше точно до нея опряна, но не вътре
В овулация ли е била??
никва представа си нямам бях извън града 20-тина дена е я бях виждал нито говорил с нея като тръгвах беше в цикъл
Ами питай я...не ти знам цикъла на гаджето. Има риск, но много малък, незначителен чак, особено, ако не е била в овулация. Ако е била е малко по-различно.![]()
Стига ве хора,не разбивайте всички мечти у нежното му сърчицеПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Първоначално написано от Azgalor
exeeee nqkav zabaven tip li ko gadeeen izrod 10 potni ciganina da ti tap4at maznata halka da ta pruskat ot ebane i da ti sa isto4at na liceto ;]
triite temata (Y)
Това за теб ли се отнасяше че не разбрах намека тиПървоначално написано от chukundurs
![]()
laaaaaaaaaaxahxah tuka trqashe da se izsmeq li ? mazen oligofren
normalno e da ne razberesh se pak si tyyyp selqniiin iuuuuuuuu e shmatka ;]
Нея въобще не я бърка сама си го каза, нито аз имам някво зимане - даване и двамата знаем как да се оправяме, просто не искам да стават празни работи. Иначе така или иначе дори и да е станало нещо, ще се оправят нещата ;]
crank dat soulja boyПървоначално написано от chukundurs
![]()
I play solo
mене пък ме радва заглавието на темата =] "празнянка" ..
та кажи й да изпие една ампула /по подразбиране против бременност/ и си набавете 30 стотинки за презерватив =]
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
ааз