.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Има ли смисъл,след като си има приятелка

Ето и моя проблем: Дълго време бях обект на желанията на едно момче.Не изпитвах същото към нещо и прецених,че е по-добре да не давам излишни надежди.Сега,обаче,реших да опитам,като си мислех,че всичко е както преди,защото той продължава да демонстрира същото внимание+ това учи в друг град и точно тази седвица не искаше да се връща,но след някоркото отправени молби от моя стра,промени решението си.И така де,до тук добре,ето го и проблема.....От седмица си имал приятелка,ОМГ точно когато реших,че имам гвърди намерения към този човек,той пък взе,че си намери приятелка,2 години стоя сам.....точно сега,пф.....

Сега да попитам,дали да говоря с него за намеренията си или да оставя нещата така,защото си има приятелка

П.С. Ма`а му стара все така се получава.....Като че ли Господ ме наказва за други мои постъпки,чрез които съм се възползвала от заинтересоваността към мен

Град
    Знам ли и аз,майна

Re: Има ли смисъл,след като си има приятелка

Цитирай Първоначално написано от let_me_be
    той пък взе,че си намери приятелка,2 години стоя сам.....точно сега,пф.....

Сега да попитам,дали да говоря с него за намеренията си или да оставя нещата така,защото си има приятелка

П.С. Ма`а му стара все така се получава.....Като че ли Господ ме наказва за други мои постъпки,чрез които съм се възползвала от заинтересоваността към мен
    Сигурно е некоя трътла,а ти си по-яка от нея и пичът ше те шиба без проблеми,майна

ОМГ точно когато реших,че имам гвърди
    Прочетох го гърди и умрех от смех
    I play solo

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Няма смисъл. Не очаквай, че когато някой демонстрира внимание към теб, то той би следвало да ходи след теб, докато ти не решиш, че го искаш.

Да се бориш за него сега, не е справедливо нито към него, нито към новата му приятелка. Светът не се върти около теб.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

мисля, че е по добре да го оставиш да е с нея ако скъсат ОК , но ти да му натрапваш че искаш нещо след като вече той си има приятелка, а толкова много те е гонил.. не мислиш ли, че е малко нагло и тъпо?!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    От това, което прочетох разбрах, че ти го въртиш на малкия си пръст едва ли не. Как така реши изведнъж, че го искаш? Тъпотия пълна...
    Иначе голяма работа, че си има приятелка. Още повече че е от седмица. Както хората се събират, така и се разделят.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    От това, което прочетох разбрах, че ти го въртиш на малкия си пръст едва ли не. Как така реши изведнъж, че го искаш? Тъпотия пълна...
    Иначе голяма работа, че си има приятелка. Още повече че е от седмица. Както хората се събират, така и се разделят.
    Не мисля,че "въртиш" е най-точната дума, просто в началото го гледах с други очи и както казах в началото,не предприех нищо,за да не давам напразни надежди,които можеше да останат неоправдани,аз самата знам колко е кофти да те "въртят" и се старая да не го правя.....
    Относно приятелката.....Точна защото са заедно от една седмица се чудя,дали да действам или не,ако изчакам,ще се получи по-тъпо,според мен.....А и колкото и егоистично да звучи,омръзна ми да зае****т мен заради някоя.....И друго,смятате ли,че е нормално 28 годишна жена да се занимава с момче на 22?Ситуацията в случая е точно такава

кво лошо?! пълнолетни са си и двамата знаят какво правят, пък и мъжете искат по-големи и опитни !

Град
    Варна
    А и колкото и егоистично да звучи,омръзна ми да зае****т мен заради някоя.....
    Кой те е заебал??? Ти си тази, която не знае какво иска.
    Когато вземеш някакво решение, stick to it. Никой не ти дава правото да разиграваш хората по този начин.

Била съм на мястото на другото момиче във вашия триъгълник. Аман от такива като теб, дето не знаят какво искат. Защо решавате, че искате някого, точно когато той пожелае друга???

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    А и колкото и егоистично да звучи,омръзна ми да зае****т мен заради някоя.....
    Кой те е заебал??? Ти си тази, която не знае какво иска.
    Когато вземеш някакво решение, stick to it. Никой не ти дава правото да разиграваш хората по този начин.

Била съм на мястото на другото момиче във вашия триъгълник. Аман от такива като теб, дето не знаят какво искат. Защо решавате, че искате някого, точно когато той пожелае друга???
    Какво те кара да мислиш,че не знам какво искам?Мися,че достатъчно ясна съм описала в темата си,какво точно искам.Какви са те тези"като мен"?Едва вчера разбрах,че си има приятелка....А иначе,повярвай ми,била съм в доста по-кофти позиция от тази на въпросното момиче.

Град
    Варна
    Да си го искала, когато и той те е искал. Изпуснала си си влака. Много добре видях какво си описала в темата си. И не си права. Ама хич.

Не си играй с него. Щом има приятелка, прояви елементарно достойнство и уважение и отстъпи. Нямаш никакви права над него.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ми.. пробвай с него, ако е умен, би сметнал шансовете с онази и с тебе... в най-лошия случай, ше избере или да е с тебе и после ше го зарежеш, или ше избере нея, тя ше го зареже и ше дойде да ти циври на рамото... тка е, квото и да си говорим

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Да си го искала, когато и той те е искал. Изпуснала си си влака. Много добре видях какво си описала в темата си. И не си права. Ама хич.

Не си играй с него. Щом има приятелка, прояви елементарно достойнство и уважение и отстъпи. Нямаш никакви права над него.
    така е.. както бях написала и в 1 друга тема вече си никоя, остави ги!

Аз мисля, че трябва да изчакаш - времето ще покаже, ако скъса с мацката без ти да се намесваш или без да му намекваш, че имаш нещо към него и дойде пак при теб - бъдете заедно... но в тази ситуация мисля, че не трябва да се бъркаш.. все пак не знаеш дали ако направиш така, че да скъсат и тръгнете ще ходите дълго може като тръгнеш с него да се окаже, че си сгрешила и не го искаш или нз и аз.. и той да е наранен.. остави нещата така.. не споделяй чувствата си докато е с другата и не прави нищо, което да повлияе на отношенията им.. ако скъсат без твоя намеса - имаш зелена светлина за действие..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    изпуснала си момента....то винаги е така като може да го има6 не е интересен а кат го загуби6....Няма слисъл да му казва6 ни6то остави го да си е 6тастлив с другото моми4е може те да знае какво иска....

Не си и помисляй да се отказваш! Казваш че той дълго време те е харесвал, а с приятелката си е от 1 седмица. Въобще недей да му мислиш. Покажи му че го харесваш и успех!!! Нали знаеш че живота обича смелите. От личен опит ти казвам че ако нещо не направиш ще дойде момент в който ще съжеляваш и ще се чудеш какво би станало ако...и т.н...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    щом вече си има приятелка, ако нещо ще има с теб то ще е за 'между другото'. такаче прави си сметка дали искаш това да се случи. ако се дадеш той разбира се няма да откаже въпреки, че си има приятелка. вече са заедно, уж се харесват и обичат честно да ти кажа откажи се, няма никви изгледи да я остави от чисто погледната мъжка страна

пп:не съм момче,ама те винаги така правят. така са създадени, ужасни същества, които умеят единствено да нараняват.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Повече от фен Аватара на c0ci
    при мен беше нещо подобно само че той си имаше шриятелка от 4 месеца и по случайност се харесахме двамата и той скъса с нея Бяхме заедно 7 месеца....Та мисълта ми е че той решава как да се развият нещата,но щом има чувства към теб няма какво да се притесняваш

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    щом вече си има приятелка, ако нещо ще има с теб то ще е за 'между другото'. такаче прави си сметка дали искаш това да се случи. ако се дадеш той разбира се няма да откаже въпреки, че си има приятелка. вече са заедно, уж се харесват и обичат честно да ти кажа откажи се, няма никви изгледи да я остави от чисто погледната мъжка страна

пп:не съм момче,ама те винаги така правят. така са създадени, ужасни същества, които умеят единствено да нараняват.
    това, че си случила на такива, не значи, че всички са такива.. тва е първото, а второто е - това, че си минала през толкова много не е похвално.. никак даже... като се нахвърляте няколко на едно момче, все има недоволни, а после ние сме виновни... проблема си е ваш. Точка.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Цитирай Първоначално написано от SoulOfJustice
    ОМГ точно когато реших,че имам гвърди
    Прочетох го гърди и умрех от смех
    Me too.

Мега фен
    голяма работа, като си има приятелка. нали ходят от седмица. едва ли толкова държи на нея. подскажи му ясно, че вече имаш интерес към него. само внимавай да не се превърнеш в ''другата''. опита ли се да те разиграва, просто да си хваща пътя.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Tempest

това, че си случила на такива, не значи, че всички са такива.. тва е първото, а второто е - това, че си минала през толкова много не е похвално.. никак даже... като се нахвърляте няколко на едно момче, все има недоволни, а после ние сме виновни... проблема си е ваш. Точка.
    какво съм миналата през толкова много? аз до сега съм си нямала гадже такаче не ми обяснявай. просто момчетата свалят звезди, всичко за тебе ше направят бла бла и накрая кво..пълен ужас. жалко е наистина, че съм случила на такива, пък аз им вярвах но те оправдаха тва, че са момчета.. няма кво.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Варна
    Айде, пак общия знаменател.
    Мъжете такива, жените онакива...

Животът не е справедлив - свиквайте.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Tempest

какво съм миналата през толкова много? аз до сега съм си нямала гадже такаче не ми обяснявай. просто момчетата свалят звезди, всичко за тебе ше направят бла бла и накрая кво..пълен ужас. жалко е наистина, че съм случила на такива, пък аз им вярвах но те оправдаха тва, че са момчета.. няма кво.
    а.. нямала ли си? Интересно как знаеш тогава какви са всички мъже на целия свят... или по филмите ги дават такива?!

Ти сама си си виновна,така че не се меси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си