Цитирай Първоначално написано от Tempest
Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
Цитирай Първоначално написано от Tempest
Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
щом вече си има приятелка, ако нещо ще има с теб то ще е за 'между другото'. такаче прави си сметка дали искаш това да се случи. ако се дадеш той разбира се няма да откаже въпреки, че си има приятелка. вече са заедно, уж се харесват и обичат честно да ти кажа откажи се, няма никви изгледи да я остави от чисто погледната мъжка страна

пп:не съм момче,ама те винаги така правят. така са създадени, ужасни същества, които умеят единствено да нараняват.
това, че си случила на такива, не значи, че всички са такива.. тва е първото, а второто е - това, че си минала през толкова много не е похвално.. никак даже... като се нахвърляте няколко на едно момче, все има недоволни, а после ние сме виновни... проблема си е ваш. Точка.
какво съм миналата през толкова много? аз до сега съм си нямала гадже такаче не ми обяснявай. просто момчетата свалят звезди, всичко за тебе ше направят бла бла и накрая кво..пълен ужас. жалко е наистина, че съм случила на такива, пък аз им вярвах но те оправдаха тва, че са момчета.. няма кво.
а.. нямала ли си? Интересно как знаеш тогава какви са всички мъже на целия свят... или по филмите ги дават такива?!
тия които ме харесват/ с които се зарибявам/сваляме се/
нещо говорили ти или си още по малоумна/малоумен и от това?

извинявай ама не съдя за живота само от смотаните филми, не може всички да сме като теб..как изобщо ти хрумна. не всички филми са толкова поучителни ама кво да ти обяснявам на теб..нали много знаеш както виждам?