- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2012 година
Ако найстина 2012 е края на света ,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво аджеба ще направите вие ???![]()
![]()
tnx
Преди или след края му?бтв защо точно в този раздел?
Ша пича кифтета,майна![]()
ако не е? Къде ше се заврат ония мозъци, дето си мислят така..?!?! Аз лично ше се напукам там на определената дата и на другия ден няма нищо да помня..![]()
Бе нензма къде ще се заврът , но аватара ти цепиПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
I play solo
Първоначално написано от revengersa
![]()
Първоначално написано от Nakadah
xaxaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Ами лично аз обичам да чета разна информация за маите,които са казали,че 2012 ще се случи нещо.Но не е казано,че тогава ще е краят.Може би еволюцията ще достигне връхната си точка,нз как точно да се изразя.Но повечето учени вярват,че тогава е края на света,или повечето хора.След филма 2012 всички взеха да говорят.Правителството,вси чки отрекоха и то много бързо.Но дори и тогава да е края никой нищо няма да каже.Представете си какво ще стане ,ако кажат!!!Точно затова,ако има нещо такова няма и думичка да кажат,защото цял свят ще изпадне в истерия!! :P![]()
Ако продават до тогава цигари и има бира ! Не ми пука кот изка да прави света !
Спрете се, бе.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Еми... какво да правим, ще живеем до 2012 и после умираме хахах спрете с тези глупости. Да може да е края на света, и да го мисля и да не го няма да променя нещата. Ще се разбере 2012 какво ще се сллучи, а до тогава има още много неща да видя и преживея
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Някои да има кафе че тука няма и да живее близо до възраждане 3 ?![]()
уцели раздела простооо
+++Първоначално написано от kobrichka
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Това въобще не е вярно.. Трябваше и 2000 година да е края на света![]()
![]()
И аз тейПървоначално написано от nymphadora
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз пък мисля ,че ще умрем и не ми пукаИ без тва хората нищо хубаво не са направили на тая планета
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Нее,не това беше най голямата глупост която си казвал ..
Някой хора са направили толкова много неща на тоя свят и са на толкова много светлинни години от теб че ти за всички животи не би ги настигнал по акъл и способности
tnx
2012 ^^Първоначално написано от BlueFace
revengersa
да бе ..
и к'во хубаво са направили хората![]()
рушат Земята от 2000 години и повече
и чак сега се сетиха
да ходят в Копенхаген
за да си спасят задниците от мизериите, които са направили и ПРОДЪЛЖАВАТ да правят
кой е направил толкова много неща ?!
този, който е създал колите, за да е** майката на атмосферата ?!
тези, които убиват животни, за да си покрият гъза с тяхната кожа ?!
тези, които си правят 'букети' с редки цветя, за да им се радват очите, а после се вайкат, че са в червената книга ?!
тези, които слагат 'специални' кофи за боклук, за да може да рециклираме, а после всичкото се изсипва на едно място и си се захвърля .. а думата 'рециклиране' е само за замазване на очите на хората ?!
още много мога да изброявам ..
.. о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.