- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2012 година
поздравления, че уцели раздела.Първоначално написано от revengersa
по темата: еми ше умрем![]()
hating you makes me all warm inside : )
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
по физика ни обясняваха ,че няма да е тогава .. сега пък ни казаха 2020![]()
![]()
относно тия, дето плюят хората - ами хора, вие изтъквате само лошите страни, а изобщо не гледате разните "вредни" неща, без които не можете всеки ден.. ха, всички сме долна сган, да - обиваме животните, убиваме растенията, убиваме дори себе си... уви многото, надяващи се на тоя ден да стигнем връхна точка на еволюцията ни, ще бъдат разочаровани, такива възгледи няма![]()
абе хора,ако тогава ще настъпи Апокалипсис,нямаше да ходим на даскало,всичко да е безплатно и да се правят извънредни планове за спасяване!Не мислиш ли?![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
ба*и.. то вече какво ли не измислиха.. то не беше 2000, после 2002, сега 2012.. не мисля, че ще стане нещо значително.. ще си живея живота дотогава, ще се бъхтам за да ме приемат в академията и ако ще се умира.. ми хубаво, ще се умира..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Нали и 1999 умряхме![]()
Не знам,ама не ми и пука особено,за да се замислям
![]()
И въпреки всичко....
![]()
ще й кажа.![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Маите нищо не са казали, те са си мъртви отдавна. А единствената причина да се мисли, че 21.12.2012 ще е края на света е една кръгла каменна плоча, представляваща календар. Последната дата на този календар е именно гореспоменатата. Чувал съм че това е единствената писменост достигнала до нас от маите, но не съм сигурен. Също има и хипотеза, че датата е част от една стара майска легенда, която е нещо подобно на това:Първоначално написано от poisonn
В началото е имало само великани. Но след 4010 години мирно съществуване имало огромен потоп и всички великани без двама, които се покатерили на дървета, се превърнали в риби. След това 4008 години се появила огромна буря и единствения начин да оцелеят живите великани е бил да се хванат здраво за дърветата, даже им пораснали опашки. Така се появили маймуните. И така нататък. И стигаме до началото на 6-я период. Датата определена за него е именно 21.12.2012.
И все пак аз смятам че цялата тая работа е първа проба булшит. Нищо ама нищо няма да се случи тогава. Учените смятат, че краят ще бъде предизвикан от нарежането на всички планети в една линия. Ще следва мощно гравитационно разкъсване или слънчеви изригвания... бла бла... това нареждане се случи вече, мисля че през 1999 година, но не съм сигурен. И никой не го усети. Те това е. А ако все пак се случи, колкото и да е невероятно, аз ще си губя девствеността през тва време.![]()
Не ми се вкарва във филма..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
През 2012 определно няма да дойде краят на света и когато стане 2013 ще измъкна тази тема от пепелта да ви покажа кой всъщност е Нострадамус![]()
А иначе, когато дойде края на света и хората разберат, ще настане хаос, паника, анархия, масови побоища, обири и убийства, ще се препълни със сектанти и фанатици и единственото, което ще направя е да се измъкна жива от полудялата тълпа.![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
2012 няма да е краятКрая ще е 3000 и някоя .. излъчваха учените по телевизията и в разни статии .. Айде малко успокойте страстите и релаксирайте, стига с тия глупости
Те преди за 2010 даваха че ще е края ама ето, че 2010 идва и ще замине
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Ми кво да направя...? Ще те банна за грешен раздел.
А сега по темата - Ще се съберем с приятели и ще вдигнем луд купон.
Ами, значи... ох, дано само не се повтори ситуацията от този виц:
Девствеността е признак на непорочност.Та, между рая и ада проверявали жените, а измерителният уред бил колче - която пусне кръв отива в рая, а която не - в ада.
Нареждат се на опашка покойниците.
Сяда на колчето 70-годишна баба.Кръв обаче не пуска и Свети Петър отсъжда с гръмовен глас:
- В ада!
Идва ред на 35-годишна мадама.Тя също не пуска кръв и Свети Петър бива дори по-строг и справедлив :
- В ада!
Нанизва се на колчето 12-годишно момиченце.Потича й кръв и Свети Петър казва с одобрителен тон:
- В рая.
- Не искам! - отговаря тя.
- Тогава в ада - изсумтява Петър.
- И там не искам! - изскимтява момичето.
- Е па г'де искаш, чедо? - неразбиращо гледа изпод рунтавите си бели вежди аргангелът.
- На колчето, на колчето!
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от bambino2
![]()
Ако си мислите, че не са падали достатъчно метеорити на Земята и природата не е видяла достатъчно - грешите. Щом животните и растенията, които едно бомбообежище не могат да си построят, са оцелели, остава ние, хората, дето сме толкова развити, да не оцелеем. Кви са тия глупости....
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не ми се вярва много, че тогава ще е края на света![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ще простея
а преди година когато пускаха ускорителя в CERN ... пак простях като за последно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Да е, каква е тая тема за 2012 в 'Любов' ..![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
пълни глупости,първо говореха за 2000г. че ще свърши света,после за 2007г. май беше сега пък 2012г.,изобщо не вярвам квото ще става ще става ама не и така предварително да заблуждават и да плашат хората,чудят се само кво да измислят
Колкото и дълго да може да оцелее планетата ни, ние може да я унищожим много по-скоро...![]()
Ето малко интересна информация:
21. 12. 2012 г. Този ден е последният, с който приключва древния календар на Маите, който обхваща повече от 5000 години. Не е ясно, защо там е поставила края на хилядолетен календар тази древна цивилизация, но това, което допълнително смущава е факта, че на точно този ден ще се наблюдава Галактическо изравняване, в което Слънцето ще попадне в центъра на Млечния път. Такова явление се случва веднъж на 26 000 години и е възможно да окаже влияние върху Земята. Подобно изравняване има способността да създаде напрежение и свиване в земните полюси, което би рефлектирало върху околната среда по-осезаем начин.
От научна гледна точка планетата ни има поне още 5 билиона години живот преди гаранционната карта на Слънцето да изтече. След като настъпи този момент, то ще погълне Земята и другите близки планети.
Но колкото и дълъг живот да е отреден на нашата планета, винаги има непредвидени обстоятелства, които да могат да предизвикат преждевременното унищожение. Космосът крие опасности. Никога не може да сме сигурни какво може да ни връхлети, с каква големина и колко бързо ще може да отреагираме. От нас зависи също и да съхраним щастието си за по-дълго. Защото, колкото и дълго да може да оцелее планетата ни, ние може да я унищожим много по-скоро.
![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Еми ще живея,за да се лигавя,до тогава,после ще умра.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
аз лично не го вярвам...на скоро гледах филма 2012 и ме кефи, но ако дойде края няма да се пробвам да се спасявам... казано е че ше се мре и ше мреме![]()
![]()
![]()
![]()
ти го каза - нищо не е сигурно, следователно не е сигурно дали това "галактическо изравняване" ще се случи точно тогава, а точността на днешните учени е с години... как пък са определили и датата?! Иначе по моята логика маите не са завършили календара си по простата причина, че испанците (конкистадори) са ги избушили... то беше и 2009 - сблъсък с "планетата Нибиру", която дори не се знае дали съществува.. не беше 1999 - лятото.. помня, бях на село тогава и настана слънчево затъмнение и избягах при баба ми, крещейки "света свършва, иде края на хората", а тя със смях ми каза, че това е просто затъмнение.. но преди това медиите тръбяха за този край на света.. смях! И срам! Който е песимист, да гледа така мрачно на света, надявайки се (не страх, а надежда), че 2012 ще бъде края на света...Първоначално написано от Bibz
Темата не е за този раздел![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
това го разбрахме, щом не са я преместили, не е нужно всеки втори да казва, че не е за тука... глупав начин да трупаме мнения, не мислиш ли?