.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103

Тема: 2012 година

Град
    В пустинята,нагрята от пясъчни съдби
    Цитирай Първоначално написано от Tedynkata1
    аз лично не го вярвам...на скоро гледах филма 2012 и ме кефи, но ако дойде края няма да се пробвам да се спасявам... казано е че ше се мре и ше мреме
    +
    Ангели летят във траур бял...

Хммм аз щее направяя ... щее избия всс дето ме дразнят нзз ще бъда с близки и приятелии :P :P
    Yeah the bad boys are always catching my eye
    I said the bad boys are always spinning my mind**

[h] Мартиии [h]

Re: 2012 година

Цитирай Първоначално написано от revengersa
    Ако найстина 2012 е края на света ,,

Какво аджеба ще направите вие ???
    ше си сипя ракия и ще посрешна съдбата.. ако не пак съшото

Ако питате мен, доста хора намериха начин как да си изкарат много добри пари с всичките тия филми и т.н. относно 2012. То ако започнем да вярваме на всичките глупости дето ни пълнят главите с тях до никъде няма да стигнем. 0т нас зависи кога и как ще дойде края на света, че както е тръгнало вярно малко по малко го унищожаваме. Та края на света ще дойде все някога, но не заради прословутия календар на маите или предсказанията на Нострадамус, а от човешката глупост и простотия.

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    не знам
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Щом ни е писано да мрем - ще мрем
    ако ли не няма...
    каквото ми се стъписали всички ...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от bibynkichka
    Ако питате мен, доста хора намериха начин как да си изкарат много добри пари с всичките тия филми и т.н. относно 2012. То ако започнем да вярваме на всичките глупости дето ни пълнят главите с тях до никъде няма да стигнем. 0т нас зависи кога и как ще дойде края на света, че както е тръгнало вярно малко по малко го унищожаваме. Та края на света ще дойде все някога, но не заради прословутия календар на маите или предсказанията на Нострадамус, а от човешката глупост и простотия.

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост
    малко по малко ли?!?! Даааа бе!

Наистина, преувеличението на медиите вчера беше причина за около половинминутен ехиден смях от моя страна - някакво дете, ала бала, запалило се със запалка, новинарите съобщават 45% изгарания... интервю с доктора - 35% изгаряния.. е, ся.. нормално ли е да преувеличават така?!?!

Пък "предсказанията" на Нострадамус са така преиначени.. и, странно, за всяко случило се събитие има предсказание, което, още по-странно, описва всичко доста точно... но защо тогава другите му предсказания остават неразбрани?! Или те ще са ясни и лесни за разпознаване със случило се вече събитие..? На мен лично ми е смешно да гледам всички тия подплашени хорица, дето, както казах преди, се надяват (не ги е страх, а се надяват) да умрат 2012... ми като ви се мре, мрете бе.. Ние кво сме виновни, че вярвате на всичко, което разправят медиите

Абсолютни глупости! Няма да доживея няколко дена да стана на 18 в такъв случай. Ние щяхме да мреме много пъти преди това.. не знам медиите за да държат интереса на хората ли го правят или какво? Изчетох всякакви мнения на всякакви езици,които знам или мога да преведа поне от малко... има толкова заблудени хора.Някои намират тепърва "утеха" в господ и се правят на много вярващи ,други твърдяха,че сме пред нова ледена епоха ,трети мислят,че ще има Трета Световна.. абе все измишльотини... то ако има край на света няма да е от комета или боклуци,или космоса.. човечеството само ще се унищожи.. вижте се какви сте! Всеки ден слушаме за по-големи изроди по телевизията.. докато си пиша поста стигам до още по-голямо прозрение.. телевизията ни плаши с край на света през няколко години за да се замислиме и да станеме по-добри.. да се промениме.Ама не,та не!Простотията ходи по хората..

Голям фен Аватара на FantaMen
    Колкото щяхме да умрем както през 2000 година.Още помня заглавието на в.24 часа .... "КРАЯТ НА СВЕТА ИДВА ТАЗИ ГОДИНА Празни работи са тва като ще се мре да се мре еб*л съм ги и катаклизмите...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    Враца
    Няма да умираме бе, хора БТВ го казаха..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

1. syjelqvam 4e pi6a na latinica ne mi raboti flexa....
    2. mmm... 1996,1999,2000, 06.06.2006, 2007 sy6to be6e kraq na sveta no.... kade sme sega? v kraq na sveta superrr kvo vi puka kraq mina ve4e pove4e ot 3 pyti... sq idva mega kraq a? Kato doide elate da me sybudite az 6te 4akammm.....
    It's too late...

Малее аз как съм се панирал.. Моя клендар свършва след 9 дни... :X Вие ще доживеете 2012, а аз?

От утре почвам да смъркам мн яко от сичко по много

Мега фен
    Ще си разкрия чувствата...поне няма да ме яд....

Голям фен Аватара на azida
    ще целуна любимия човек и точно няколко минути преди нова година ще удрям чашки на екс

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Аз сам0 едн0 не м0а разбера.. щ0 кат0 идвал края на света.. тряа на разкарват до даскл.. да зяпаме в една точка [рядко се случва] ии да са въртим.. да са разхождаме, да си говорим, бийм и така нататък в час.. тва е пълна пр0стутия.. аа .. мн0 гадн0.. като всички са убедени.. защ0 просто не ни пуснат от шибаното даскл0.. :P
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Ако е края ще се мре .. ако не 2013 ще гледаме филма 2012 и ще се смеем
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Да ве,баце,ше се мре,айде сега оставете ме да спя.
    Брях,брях

на скоро казаха че края на света го отлагат за 2038 година

Мисля, че датата беше 21 начи на 20-ти ще се напия и ко умра нищо няма да помня

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    От всичката тая истерия спечилиха киноиндустрията и тия дето праят книги.... То не бяха филми, книги, пак филми, пак книги... Кротнете се малко, няма да си умрем толкоз лесно.

1 Ден преди краят на светъ ще се напия толкова много че чак в реанимацията да ме пратят

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от StAniTu
    уцели раздела простооо
    абсолютно.

вие добре ли сте?!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от johnnybravo
    1 Ден преди краят на светъ ще се напия толкова много че чак в реанимацията да ме пратят
    така че на другия ден да не помнш нищо... пък ние ше сме на даскало на 23ти... или 22ри

ДА се мре и тва е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си