- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2012 година
И за кво да хходим на даскало като ще мрем ?!Ай да си живеем както ни падне ..
пък ако не умрем,лоша работа
![]()
![]()
да идва ... нали няма да умра само аз![]()
![]()
ау,егоисткаПървоначално написано от Zaritu
тшк
![]()
Стига глупости,2012 е края на света... Никой не може да прогнозира такива неща!Това,че календара на маите свършва през 2012 година не означава,че ще има край.Тогава може би ще се случи нещо,някакъв преврат,но край едва дали.Може да настъпи началото на нещо ново.Преди влизах в един много интересен сайт,в който имаше тема:"Как си представяте света след 60 години?" и имаше доста интересни мнения,които са напълно възможни,дори сега да ни изглеждат налудничеви и смешни.Например: средното тегло на жена ще е 90 кг,а на мъжа нз си колко.Ще се водят войни не за петрол,а за вода...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Не вярвам много, много в тия неща, но все пак ако има нещо вярно - ще се постарая тогава да съм с човека, когото обичам и да си умрем заедно прегърнати като по филмите![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Секс до дупка и може да направим едно огромно парти. Пък, ако не умрем, тежко му на тоя дето прави партито!![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
2012 година.....завършвам даскало и края на света баси кефа-даже няма смисъл да си търся работа то няя за кога Май завършвам-то Декември края на света![]()
имаш право,еййПървоначално написано от newii
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Абе ако умра 2012 няма да е щот е свършил света..Ама до тогава има още 2 години ... ша си поживеем
![]()
![]()
Just Be Yourself !! : ))
ако наистина 2012 е края на света помислете какво сте направили и какво не и действайте![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Това е добра идея ! :PПървоначално написано от Everytime
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
краят на света или не каквото е писано да стане ще стане хич да не ви пука живейте си живота и тва е![]()
++Първоначално написано от tonincheto0o
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Ще си направим парти с приятелите ми при всички положения.
The blood that binds us ..till death unites us
ще си партя..
иначе аз не вярвам,че 2012 ще е краят на света.. оптимистка съм![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
оффф тъпи сте с тея теми вее .. Кат дойде ш му мисля![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Абе,със сигурност знам едно - Ако до 2012та не се случи нещо,което толкова отчаяно чакам от година и нещо вечее ..![]()
Ако наистина ще е краят на света,ще бъде много жалко .. наистина. Затова предпочитам да не мисля по този въпрос.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ще си празнувам рождения ден като за последно.. как пък се падна точно тогава![]()
![]()
![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Еееепа ддз. Сиг 1-во ше се депресирам, после ше се паникьосам и накрая ако е останало време, ше го прекарам с фамилията и любовта ми.
Ще се порадвам малко на пълнолетието като обиколя дискотеките и се напукам като за последно, после ще прекарам една хуууубава вечер с мойта любов и после отивам да мра със семейството си![]()
Хайде,престанете с тези глупости..
Това,че маите са казали,че краят на света е през 2012 - не означава,че ще е така..
А и преди това пак бяха казали (май 2000,или 2004 - не помня точно),че ще настъпи края на света..И какво - живи сме си още..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мога да ви кажа ,че това е свършил календара и нищо не означава,че ще свърши света.Госпожата по химия ни обеснява един път ,че няма да свърши тогава заради нещо беше там ,но в момента не помня..