.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

За деградиралите и деградиращите?

Реших първата ми тема, надявам се и последна, тук да бъде за деградиралите и деградиращите.

И като си говорим за деградирали и деградиращи, искам да попитам специално amk - нашият любим съфорумец, приятел на Обама, Буш, дори и Линкълн /не се чудете, всичко е възможно!/, каква политика трябва да се води с хора като всеизвестния най-деградирал /извинявам се, ако бъркам пола на съществото, но мисля, че то само не си го знае... / сред всички вас и вас - stambini.

Нека всеки си даде мнението, но първо искам да видим това на най-големия връзкар във форума ни - amk. Човекът, чиито връзки надминават дори тези на това да познаваш бате ни Бойко.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Поотърси си малко от иронията и може и да ти отговоря.

Още повече, че отговорът е очевиден и темата е лишена от всякакъв смисъл.

И като ме иронизираш, защо ти е моето мнение???

Попитай си дружинката расистчета и "всезнаещи" учени...нека те ти отговорят, защото моят отговор ще е различен от ценното им мненийце...

Супер фен Аватара на montana6
    Дано наистина това да ти е последната тема.

Дано! Днес наистина нямаше какво да правя, та реших да се занимавам с нещо, което би ме забавлявало. Което всъщност е деградиращо... >_> верно дано повече не ме избие на такава идиотщина. xD

amk, нямам дружинка от расистчета около себе си, тъй като не се движа с ничия компания от доста време. Нямам особено време за това.

Питам теб, искам да знам мнението ти.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си