Много съм объркан, така че ще започна отначало. Дойде ново момиче в моя клас, което е много хубаво. В момента, в който я видях си помислих, че ще е като другите надути момичета, но се оказа друго. С нея си станахме много добри приятели, на мен тя може да има пълно доверие както и аз на нея. Приятно ни е да сме заедно [да се гушнем и да си говорим например], но не сме излизали все още, защото тя е неразделна с 1 момиче от моя клас а и аз съм леко срамежлив и не обичам да излизам много. Да минем по същество : всеки ден си казваме колко мн се обичаме [като приятели], колко си липсваме, ревнуваме се и тнт. Проблема е, че малко или много аз я харесвам, но тъй като досега не съм си имал гадже и не знам какво да правя, не искам като и кажа да ме отблъсне, и не мисля да и казвам. Всеки ден си мисля за нея, като вляза в скайп първо нея търся и тнт. и доколкото казва и тя така за мен? Влюбен ли съм? Дайте ми съвет, моля ви
Честно казано аз съм много чуствително момче, и обичам да си показвам чувствата. За мен момичето, не е просто бройка...

п.с не знам дали тя ме харесва, но и не мисля така