.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)

Болезнена раздяла ;(

Здравейте форумци днес ще споделя какво ми е на главата и сърцето. Изминаха почти 2 месеца откакто с моя приятел се разделихме. Той скъса с мен под претекст,че за мен ще е по-добре така да си живея спокойно да излизам и живея студентския си живот. В продължение на седмица бях в шок... Почти не говорих с никой, нямах нужда от съжаление ... Ние не бяхме заедно кой знае колко има няма 4-5 месеца, но самото ни запознанство и връзка бяха много интересни и страсни ... Сега го загубих ... Тъкмо ми беше поминало малко и се навих че ще го забравя ... Не ходих на места на които знам че мове случайно да го видя ... Той и аз сме от различни градове, но морето ни събра и после съдбата отново и той дойде да работи където аз отидо да уча ... Е всичо беше добре но на 8-ми бях много самотна а той ми беше обещал че този първи празник ще го изкараме заедно, е разделихме се и аз отидох на почивка с групата и вечерта направих грешката да му пиша смс ... Много глупости казах и на другия ден получих отговор без да се коментира съдържанието на моя смс просто честитка за празника ... Казах си майната му не иска да говорим добре ... А сега от няколко дена ми гледа профила в един сайт и знам че гледа снимките и коментарите и нкакво иска подяволи е ... Днес видях че има нови снимки и много ми домъчня и плача ли плача ... Защоооо .. Стига вече много много съжелявам че ви занимавам с мойте проблеми нека това си остане просто една моя изповед ... Трябваше да споделя и по-добре с непознати, защотприятелите не са искрени, а лицемери или поне моите
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    мене ми е чудно как отдавате такива огрмни значения на такива дреболи.

отсявайте просото от плявата, моля ви.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

напълно те разбирам и аз преди месец скъсах с приятеля ми а бяхме почти година и половина заедно и ми е много тежко,той почти всеки ден ми звъни и ми говори като на приятелка,не говорим вече за нас...много е мъчително,но дори нямам сили да прекъсна всякакъв контакт с него...
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Съсредоточи си върху нещо за да не мислиш за него.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    явно не иска да сте заедно ...или прекъсни всякакъв кпнтакт или се примири да бъдете само приятели.Намери си хоби,занимаваи се с не6то друго стига си мислила за минали и загубени не6та.

Re: Болезнена раздяла ;(

Цитирай Първоначално написано от LofYou
    Изминаха почти 2 месеца откакто с моя приятел се разделихме.
    явно не е минало достатъчно време

Супер фен Аватара на nymphadora
    горката дано успееш да го забравиш

Разбирам те много добре и аз съм в почти същото положение . . само дето аз ги приемам нещата много по-драматично. ;// Трябва да мине време .. може би не да го забравиш,а просто да свикнеш със спомена за него .. да живееш без него.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Пуши трева,майна,и няма хич да ти пука,щото ше си на черешата

ами мн кофти ама като ти поотмине малко си намери ново приятелче и да се надяваме да го позабравиш до тогава

Супер фен
    ох, напомни ми нещо..

особено като написа за сайта.. била съм в твоето положение само, че по-лошо дори.. един ден след като скъсахме той вече имаше друго гадже и не той да гледа моя профил в сайта, а аз неговия с новите снимки с нея.. така много се отклоних

продължи напред, повтаряй си, че не го обичаш

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    аз също напълно те разбирам ии колктоо и да ти казват спри да мислиш за него или съсередоточи се върху друго това е наистина трудно ии ако човек не го е изпитвал не би могъл да го знае , както казаха ии при мен просто трябва да свикнеш с факта да живееш сс това иии ще мине рано или късно , времето наистинна помага , но понякога времето минава много бавно и мъчително , ноо в краина сметка не е краят на света скоро ще разбереш , че тази затворена врата ще ти отвори поне 3 нови
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
    аз също напълно те разбирам ии колктоо и да ти казват спри да мислиш за него или съсередоточи се върху друго това е наистина трудно ии ако човек не го е изпитвал не би могъл да го знае , както казаха ии при мен просто трябва да свикнеш с факта да живееш сс това иии ще мине рано или късно , времето наистинна помага , но понякога времето минава много бавно и мъчително , ноо в краина сметка не е краят на света скоро ще разбереш , че тази затворена врата ще ти отвори поне 3 нови
    +1

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Живей си живота, като не те иска някой ден ще съжалява..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ще го забравиш с времето,а до това с смс-сите нищо не разбрах..?!
    Както и да е ,всичко е до време ,е вашето е приключило просто неочаквано,ще срешнеш нов.И няма да поглеждаш назад.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Guest
    Did you die?

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    Did you die?
    Nooo I`m still here ...

Благодаря на всички аз просто имах нужда да си излея насъбраното .. Тези дни имам доста за учене и малко време да мисля за него дано това малко по малко да помогне
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си