- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болезнена раздяла ;(
Здравейте форумци днес ще споделя какво ми е на главата и сърцето. Изминаха почти 2 месеца откакто с моя приятел се разделихме. Той скъса с мен под претекст,че за мен ще е по-добре така да си живея спокойно да излизам и живея студентския си живот. В продължение на седмица бях в шок... Почти не говорих с никой, нямах нужда от съжаление ... Ние не бяхме заедно кой знае колко има няма 4-5 месеца, но самото ни запознанство и връзка бяха много интересни и страсни ... Сега го загубих... Тъкмо ми беше поминало малко и се навих че ще го забравя ... Не ходих на места на които знам че мове случайно да го видя ... Той и аз сме от различни градове, но морето ни събра и после съдбата отново и той дойде да работи където аз отидо да уча ... Е всичо беше добре но на 8-ми бях много самотна а той ми беше обещал че този първи празник ще го изкараме заедно, е разделихме се и аз отидох на почивка с групата и вечерта направих грешката да му пиша смс ... Много глупости казах и на другия ден получих отговор без да се коментира съдържанието на моя смс просто честитка за празника ... Казах си майната му не иска да говорим добре ... А сега от няколко дена ми гледа профила в един сайт и знам че гледа снимките и коментарите и нкакво иска подяволи
е ... Днес видях че има нови снимки и много ми домъчня и плача ли плача ... Защоооо .. Стига вече много много съжелявам че ви занимавам с мойте проблеми нека това си остане просто една моя изповед ... Трябваше да споделя и по-добре с непознати, защотприятелите не са искрени, а лицемери или поне моите
![]()
мене ми е чудно как отдавате такива огрмни значения на такива дреболи.
отсявайте просото от плявата, моля ви.
напълно те разбирам и аз преди месец скъсах с приятеля ми а бяхме почти година и половина заедно и ми е много тежко,той почти всеки ден ми звъни и ми говори като на приятелка,не говорим вече за нас...много е мъчително,но дори нямам сили да прекъсна всякакъв контакт с него...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Съсредоточи си върху нещо за да не мислиш за него.![]()
явно не иска да сте заедно ...или прекъсни всякакъв кпнтакт или се примири да бъдете само приятели.Намери си хоби,занимаваи се с не6то друго стига си мислила за минали и загубени не6та.
явно не е минало достатъчно времеПървоначално написано от LofYou
Разбирам те много добре и аз съм в почти същото положение . . само дето аз ги приемам нещата много по-драматично. ;// Трябва да мине време .. може би не да го забравиш,а просто да свикнеш със спомена за него .. да живееш без него.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пуши трева,майна,и няма хич да ти пука,щото ше си на черешата![]()
![]()
ами мн кофти ама като ти поотмине малко си намери ново приятелче и да се надяваме да го позабравиш до тогава
![]()
ох, напомни ми нещо..![]()
особено като написа за сайта.. била съм в твоето положение само, че по-лошо дори.. един ден след като скъсахме той вече имаше друго гадже и не той да гледа моя профил в сайта, а аз неговия с новите снимки с нея.. така много се отклоних![]()
продължи напред, повтаряй си, че не го обичаш
аз също напълно те разбирам ии колктоо и да ти казват спри да мислиш за него или съсередоточи се върху друго това е наистина трудно ии ако човек не го е изпитвал не би могъл да го знае , както казаха ии при мен просто трябва да свикнеш с факта да живееш сс това иии ще мине рано или късно , времето наистинна помага , но понякога времето минава много бавно и мъчително , ноо в краина сметка не е краят на света скоро ще разбереш , че тази затворена врата ще ти отвори поне 3 нови![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Живей си живота, като не те иска някой ден ще съжалява..
Ще го забравиш с времето,а до това с смс-сите нищо не разбрах..?!
Както и да е ,всичко е до време ,е вашето е приключило просто неочаквано,ще срешнеш нов.И няма да поглеждаш назад.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Did you die?