- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзване... ? :)
Бихте ли се съгласили ? Примерно да ви завържат за леглото и да правят каквото си поискат с вас![]()
![]()
аз да, стига да му имам доверие. една моя приятелка са я вързвали няколко пъти, почти винаги отзад, каза че е някаква лудница. тя се кефи на бдсм.Първоначално написано от TheLastAngel
не ми допада предпочитам да съм аз активната.Първоначално написано от TheLastAngel
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от anichka12345678
![]()
мммм и аз мн обичам да връзвам момичетата.. и да немогат да мърдат и да ги лижа якооо.. и да гледам как се гърчи ммм..
не се ли пишеше "връзване" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
радвам се, за което ..Първоначално написано от TheLastAngel
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз същоПървоначално написано от TheLastAngel
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз съм много навита и приятеля ми скоро ми предложи и каза че има голямо желание да ме върже![]()
Още ме е страх обаче да му се доверя чак до там... Ще видим..![]()
Значи по един коментар тук стига да не ви връзват бихте правили секс с човек на който нямате доверие, хмм...
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Да бе да!Да ме наебат манафите ли?Първоначално написано от TheLastAngel
Охх абе момичета кажете ми как да си ВРъжа косатаПървоначално написано от LP_GirL
![]()
![]()
Пише се и по двата начина . Стига с тези глупави изрази плс![]()
![]()
:P
Правопис на подвижно и непостоянно ъ
В многосрични думи положението на ъ в съчетанията ЪР и ЪЛ между съгласни се определя от броя на съгласните звукове, които следват след Р и Л.
Ако следва един съгласен, ъ запазва мястото си, т.е. групата е ЪР и ЪЛ (вържа, кърпя).
Когато след такова съчетание следват два или три съгласни звука, Ъ се премества след Р, Л, т.е. съчетанията стават РЪ, ЛЪ (връзвам, кръпка).
Написаното е грешно,пише се вРЪзване и ОбвЪРзване
За да не превръщаме темата в уроци за правопис,ето Ви нагледно решението.
Бих приела да ме вържат,но с някой фин флат,който няма да нарани кожата ми и ще бъда завъразана ,така че когато ми стане неприятно да мога спокойно да се отвържа сама.
Разбира се че не. Въпросът е че аз не искам да ме върже с копринено шалче и да мога да се освободя по всяко време. Аз искам наистина да изгубя всякакъв контрол и да се оставя в ръцете му. Тъй като сме заедно от 2 месеца обаче не мога да знам до къде би стигнал и на мен лично ми трябва да го опозная повече както и той да опознае по-добре реакциите на тялото ми за да не се получи едно непрекъснато питане дали ми харесва това което прави.Първоначално написано от komara
![]()
Първоначално написано от anika17
a kakvo e bdsm
ne iskam mn. iskam vsi4ko
me4tata mi e ve4no lqto
Ами, като за начало, пише се "връзване", а не е дублетна форма. И второ, да, бих позволил, ако се познаваме достатъчно добре.
Аз съм я връзвал на двора със каишка и синджир,сипвах й в купичка и спеше в кашон.Но това само лятото.Много е еротично![]()
много яко е ...![]()
Да се чувстваш безпомощен и да си изпробваш границите и пределите :P
Най-възбужащият секс