- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзване... ? :)
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...303802&start=0Първоначално написано от angelgirl111
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%94%D0%A1%D0%9C
the game
много яко е ... Razz Cool Да се чувстваш безпомощен и да си изпробваш границите и пределите.Най-възбужащият секс
Да да даС нетърпение чакам да изпробваме белезниците,които подарих на приятеля ми.
![]()
Ест, че НЕЕЕ!!!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Кой да ме върже?![]()
Щото може да ме върже Анджелина Джоли, а може и Слави Трифонов...уточни се![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Първоначално написано от TheLastAngel
Ми аз съм момче , не бих ... обичам аз да съм активен , а не партнъорката ми![]()
да ...![]()
ахххх....супер многооо ме възбужда това...![]()
направо...ррр![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Да![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Защо не ?!![]()
мдааааа![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Защо пък не![]()
III haresa li tiПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
И аз съм го правилПървоначално написано от Alexandra1993
бил съм и връзван и съм връзвал
![]()
връзвал съм![]()
ползвал съм и мухобойка![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
ахам,звучи ми доста възбуждащо
Супер много се кефя и аз да връзвам и да ме връзват. Няква пълната лудница е.![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
На моя му разрешавам всичко и винаги оставам доволна! Връзвал ме е много пъти и си е играл с мен по този начин било то със секс играчки,шамари,лизане,обич и да си играем на роли от типа на изнасилване, които на мен най-много ми харесват и се радвам, че и той ги обича (често срещана сексуална фантазия е това един от партньорите да доминира). Също така се е случвало да ме кара да го връзвам и аз и да го мъча приятно.![]()
Да бих,възбуждащо е,интересно е,sexy е и е различно,доста гореща и перверзна игра е.
Да не се чудим после, защо момчетата изнасилват момичета в някоя тъмна уличка!!!
Точно когато на едно момче иска да доминира и да си играете на изнасилвача!!
това ми е една супер мечта,но до сега не са ме връзвали.въпреки че мисля да поработя по въпроса...трябва да си купя белезници и още атрибути...![]()
Първоначално написано от Azgalor
Аз мисля че ако примерно аз позволя да си граем с приятеля ми по такъв начин той няма да отиде да изнасилва момичетата... Поне при някои ще се получи ....
Бих вързала човек, защото обичам да контролирам, а не да ме контролиратА и е скси
![]()
![]()