.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104

Re: Връзване... ? :)

Цитирай Първоначално написано от TheLastAngel
    Бихте ли се съгласили ? Примерно да ви завържат за леглото и да правят каквото си поискат с вас
    О дааа...

А пък, ако не искам, обаче въпреки това успее да го направи.. 2ен кеф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

SK0RP10N
    Guest
    Предпочитам да вържа момата, да и тегля една патка и после да ида да пия една водка или (а защо не и) бира

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Предпочитам да вържа момата, да и тегля една патка и после да ида да пия една водка или (а защо не и) бира

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    а да и после да започне да завира разни неща в ануса ми... no thx
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ами ако имам доверие на човека до мен, а аз имам, бих се естествено, мн е възбуждащо

Град
    Пловдив

Бихте ли се съгласили ? Примерно да ви завържат за леглото и да правят каквото си поискат с вас
    Мда ,много е готино и също яко ако аз го завържа ...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    да да бих опитала..

Да но да е нещо , което няма да ми обива на китките .. Примерно шалче или нещо такова

Обичам да връзвам и да ме връзват
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

охоо, ако е като на сцената от "Убивай ме нежно" с копринените шалове и аз искам така...

ММмм с удоволствие :Д :Д
    Da da

Супер фен Аватара на psych0
    дам идеята ми харесва даже мисля да кажа на приятеля ми за това

Аз бих се съгласила с удоволствие.. но за жалост на гаджето ми не му хрумват такива идеи...

Ау, защо така.
    Покажи му ти какво ти се иска
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

А аз какво да кажа като на моя съм му казвала, а той не ще. Не можел да ми причинява такива работи.

Оф, напълно те разбирам.. моя се е отдал на някакъв супер мързелив и скучен секс.. не че не ми харесва, но обичам да има тръпка.. да правим нещо ново.. но напоследък е много тежко.. трябва да мисля как да разпалвам страстите...

Аз се опасявам, че напоследък изгрубявам, пък вие
    Ох добре съм си аз значи

Е моя не го мързи, ама щом стане дума за вързване(всъщност това най-леко го приема) или нещо по-грубо той е пас. По принцип обичам да ми бъдат забивани нокти до кръв (въпреки че мъжете нямат нокти, ама се получава) или пък хапене ама не лекичко, най-ме кефи да ми е червен задника от пляскане. Е поне от време на време ме пошляпва

УУу, ше ми стане хубаво, аз се махам

Явно не му е в кръвта, не се надявай мн да го направи, или ако стане няма да е както искаш
    Стига да имам време и да не съм капнал, връзвам, драскам, пошляпвам, леко душа даже ако е по-груб, скубя/опъвам косата е леко де смисъл схванахте, и говоря мръсотии едни.. белезници ползвам също или колана на дънките

Освен да му кажеш директно какво искаш, не знам дали той ще се сети.

Ае стига бе ужасен си ще ми провалиш сватбата
    Едно въпросче: пробвал ли си да защипеш носа на момичето докато ти прави свирка, така че да не може да диша?

Белезниците са си ми неразделна част от спалнята, но не съм бил връзван до сега аз Не попадам на инициативни девойки нещо ...
    ILoveU2 - девойка като теб ми е мечтата ама все на мързеливички традиционалистки попадам

Цитирай Първоначално написано от ApXaHrEJI
    Белезниците са си ми неразделна част от спалнята, но не съм бил връзван до сега аз Не попадам на инициативни девойки нещо ...
    ILoveU2 - девойка като теб ми е мечтата ама все на мързеливички традиционалистки попадам
    То и аз бях ама пробвах 2-3 работи и ми харесаха. Така че не се знае може да промениш някоя традиционалистка.

ХАхахахаха, що бе, аз нищо не съм направил

ММ не не съм - какво е удоволствието от това?
    Няма ли да се задупи и да спре

Съфорумката може да ни изучи тука ми се струва , не че ние ще и се дадем де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си