- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзване... ? :)
О дааа...Първоначално написано от TheLastAngel
![]()
А пък, ако не искам, обаче въпреки това успее да го направи.. 2ен кеф![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Предпочитам да вържа момата, да и тегля една патка и после да ида да пия една водка или (а защо не и) бира
а да и после да започне да завира разни неща в ануса ми... no thx
GTA Stunting
ами ако имам доверие на човека до мен, а аз имам, бих се естествено, мн е възбуждащо
Мда ,много е готино и също яко ако аз го завържа ...Първоначално написано от TheLastAngel
![]()
Първоначално написано от summer_moon31
Да но да е нещо , което няма да ми обива на китките .. Примерно шалче или нещо такова![]()
Обичам да връзвам и да ме връзват![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
охоо, ако е като на сцената от "Убивай ме нежно" с копринените шалове и аз искам така...
ММмм с удоволствие :Д :ДПървоначално написано от TheLastAngel
![]()
![]()
Da da
дам идеята ми харесва даже мисля да кажа на приятеля ми за това![]()
Ау, защо така.
Покажи му ти какво ти се иска![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А аз какво да кажа като на моя съм му казвала, а той не ще. Не можел да ми причинява такива работи.![]()
Аз се опасявам, че напоследък изгрубявам, пък вие![]()
Ох добре съм си аз значи![]()
Е моя не го мързи, ама щом стане дума за вързване(всъщност това най-леко го приема) или нещо по-грубо той е пас. По принцип обичам да ми бъдат забивани нокти до кръв (въпреки че мъжете нямат нокти, ама се получава) или пък хапене ама не лекичко, най-ме кефи да ми е червен задника от пляскане. Е поне от време на време ме пошляпва![]()
УУу, ше ми стане хубаво, аз се махам![]()
Явно не му е в кръвта, не се надявай мн да го направи, или ако стане няма да е както искаш![]()
Стига да имам време и да не съм капнал, връзвам, драскам, пошляпвам, леко душа даже ако е по-груб, скубя/опъвам косата е леко де смисъл схванахте, и говоря мръсотии едни..белезници ползвам също или колана на дънките
![]()
Освен да му кажеш директно какво искаш, не знам дали той ще се сети.
Ае стига бе ужасен си ще ми провалиш сватбата![]()
![]()
![]()
Едно въпросче: пробвал ли си да защипеш носа на момичето докато ти прави свирка, така че да не може да диша?
Белезниците са си ми неразделна част от спалнята, но не съм бил връзван до сега азНе попадам на инициативни девойки нещо ...
ILoveU2 - девойка като теб ми е мечтата ама все на мързеливички традиционалистки попадам![]()
То и аз бях ама пробвах 2-3 работи и ми харесаха. Така че не се знае може да промениш някоя традиционалистка.Първоначално написано от ApXaHrEJI
ХАхахахаха, що бе, аз нищо не съм направил![]()
![]()
ММ не не съм - какво е удоволствието от това?
Няма ли да се задупи и да спре![]()
Съфорумката може да ни изучи тука ми се струва, не че ние ще и се дадем де