си по едно момче и не знам как да разбера дали той си пада по мен . Някави идеи ?![]()
LikeAstar
Hiph0pgirl
хддсабгцбдйсаб й зьиуйд нк из зьйс бк![]()
LikeAstar
Hiph0pgirl
Мии .. излезте и му кажи , че го харесваш ?![]()
неПървоначално написано от iveetyy
![]()
LikeAstar
Hiph0pgirl
питай го например ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
покажи му, че не го смяташ само за приятел, а че значи нещо повече за теб, но да си сигурна, че той те е разбрал и ако има нещо към теб ще ти отвърне .... или още по-лесно питай го ... стига с тия комплексарски глупости, питай го пък да става квото ще ...
+++Първоначално написано от f17n3s
Ние тука не се ясновидци - да ти кажем дали те харесва или не![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
абе ей да не ме харсеваш![]()
или
абе ти кого харесваш
Внимавай да не се нараниш с тва падане ..
Първоначално написано от Linns
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Напиши му по скипе ... "Киреее искам ти кажа нещо толкова съм тъпичка и ограничена,че питам по сайтовете как да разбера дали ме харесваш" надявам се да помогне![]()
Винаги си проличава. Друг е въпроса дали ти имаш способността да си направиш правилните изводи и дали внимаваш за неговите сигнали.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
прочети някоя книга за човешкото поведение иии реакции и така натаък ии ще разбереш , а ако не ти се занимава просто го попитаи съмнявам се че хапе , ии да хапе надали ще те изяде, нищо не губишкъсмет
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Първоначално написано от ted4etoooo
Метни му са на врата без да очаква и му кажи "ШЪ СКЪСЪКМ" и му лепни една здрава целувка и си 10000% негова![]()
Питай го: "Кефиш ли ми са, искаш ли да ма ибеш".
"If you look like an idiot it's probably punk."
и аз много се чудих,докато накрая не му го изръсих.. а той каза: зная,че ме харесваш..виждам го в очите ти.." .. умряx![]()
![]()
![]()
Е, че то е ясно. Ако той те харесва веднага ще разбереш. Ако е от срамежливите ще се поти и ще се върти като куче след опашката си, когато те види. А ако не е от срамежливите ще ти го намекне много по-открито. Ще идва при теб, ще ти се усмихва, ще ти намигва, ще те докосва уж без да иска, ще те прегръща и т.н. (Това не винаги е знак, че те харесва. Някои хора така се държат с познатите си. Което е нормално де...)
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от cookie_master
![]()
тедоро, не искам да те плаша, ма той няма никви чувства към теб
личи си от киломтери..![]()
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!