- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ей вашите не ви ли правят проблем за пушенето?
не пуша ,но дори и да пушех ,нямаше да ми правят проблеми затова
Не пуша, а ако пушех наще със сигурност
щяха да ми 'направят проблем' ..
Никой от тях не пуши, едва ли искат аз да го правя :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
аз пуша само по поводтоест рядко.. и те не знаят
Просто аз
ха-ха ... аз не пуша .. ама наще са почнали от 6-7 клас ... по-малки от мен са били ... и майка ми каза че няма да ми се кара![]()
Е не ми правят.
Не пропускат да припомнят колко е вредно де.
Не пуша = не си давам парите за глупости, не си вредя на здравето, не си късам нервите, не гладувам, нямам си проблеми с нашите.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от iLovePussyJuice
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
обаче треньора ше ми прави...Първоначално написано от crazymm
и за водката...за амфетите нема да говорим![]()
пуша спр. рядко- следователно не знаят ;dd
не пушаПървоначално написано от clever
![]()
![]()
и не смятам да започвам
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
не ми правят проблеми, тъй като и те пушат..
апф..
България над всичко!!
И като не пушите що пишете тука ?Първоначално написано от Unendlich
![]()
на 15 съм не ми правят толкова много проблем даже ми купуват често пуша с маика си баща си даваме си на заем и тн. само малко казват да пуша по малко и по слаби зависи как им кажеш (ако въобще им кажеш) и как ще го приемат аз като почнах веднага им казах и маика ми (не че се зарадва де) ,но каза мерси че ми каза предпочитам така отколкото да се криеш!
съмнявам се..Първоначално написано от clever
![]()
![]()
Първоначално написано от clever
аммм човек то тоя не е с целия си д пуши от такава възраст.Аз съм на 15 и не пуша па тоя....
не пуша, но на повечето ми приятелки,до колкото са ми споделяли,не им правят проблеми
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
същото и при менПървоначално написано от chocolatee
![]()
Когато пропуших отидох и казах на майка ми.. според мен няма смисал да се крия.. по добре да го научи от мен,а не от някой друг.Не са ми правили проблеми предполагам защото за пушачи и двамата.Пред мама си пуша редовно,пием си кафенцето сутрин заедно![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
+1Първоначално написано от plmn
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
фен съм вече на приятелката тиПървоначално написано от CakeFromStrawberry
прекалено умна е
мии аз ъм пушила пред татко и даже вендъж и подаде кутия цигари и кафе тва беше подавката.. Той мн добре си знае че пуша.. и вкъщи пуша .. ноо нито едно от нещата които казах не ми прави чест така че..
Първоначално написано от cookie_master
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.