- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Книги с Вампири
В момента я чета-Нора Робъртс - "Кръгът"-няма нищо общо с вампири,но има демони и т.н. Препоръчвам я,интересна еПървоначално написано от Colouring
^Как да няма общо?Има и то много даже.
Тези, които съм чела и ми харесват:
"Академия за вампири" - Ришел Мийд
"Училище за вампири" - П.С. Каст и Кристин Каст
"Здрач" - Стефани Майер
"Среднощен ловец" - Джaнин Фрoст
"Дневниците на вампира" - Л. Дж. Смит /сериалът е по-хубав/
"Хекс Хол" - Рейчъл Хокинс /макар да не е точно за вампири/
"Джорджина Кинкейд" - Ришел Мийд /тя е за свръхестествени същества, но има и вампири/
"Истинска кръв" - Шарлейн Харис /препоръчвам и сериала/
"Реликвите на смъртните" - Касандра Клеър /пак не е само за вампири/
Училище за вампири , и не , не е като академия за вампири ..![]()
Eто,по-големи вампири от тия няма да намериш,обещавам ти.А и тия поне не бляскат на слънце.
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Белязана.
Love you as much as you love me .. so if you hate me, it works out perfectly.
Препоръчвам:
http://inblackandred.hit.bg/
Мога да ти препоръчам "Безсмъртните" .. Не е за вампири,но е пак такъв жанр и наистина и трите книги са много интересни.Ако не се лъжа първата е "Вечна",втората е "Синя Луна",а третата е "Светът на сенките" или нещо подобно.
Сега пиша книга.След като я напишаЩе я публикувам.Предполагам,че е интересна.Това ще се разбере .
Скоро четох една книга "Хекс Хол" се казва. Не се разказва точно за вампири, ама пак ги има.. На мен ми хареса![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
поредицата ''Дом на нощта'' (Белязана,Измамена,Избрана, Непокорна,Преследвана,Изку шена,Изпепелена,Пробудена.. ..)![]()