.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Разширение

Искам да попитам следното .Приятелката ми е била с 1 момче преди около 10 месеца и твърди че му е бил доста голям .Възможно ли е като го правим да е разширена и да не и стига моят или съм в грешка

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    абе тя да не е бездънна яма ве?!!?!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Re: Разширение

Цитирай Първоначално написано от vgstz
    Искам да попитам следното .Приятелката ми е била с 1 момче преди около 10 месеца и твърди че му е бил доста голям .Възможно ли е като го правим да е разширена и да не и стига моят или съм в грешка
    Оф, разширена била представям си ако роди ще се питаш дали може да я задоволиш с крак и дали ще и стигне .Вагината се връща към нормално състояние след секс така че не може да се разшири и да остане зейнала като пропаст.Нормалното е с времето да се разшири де, пък и жените които са раждали определено са малко по-разширени, но мен ме съмнява от някакво момче което му е бил доста голям да се получи такова разширяване, че чак да не може да и стигнеш .

Мега фен Аватара на t0d1t0
    правете секс и после не правете 2-3 седмици. Обещавам ти,че ще я чувстваш като девственица! А пък да не говорим за 10 месеца... Освен,ако не си навира нещо.
    Станислава

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Пич ти изби рибата с тоя ? само Едно запомни..... РАЗМЕРА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ВАЖНО Е КАК ГО ВЪРТИШ!!

Разширение има до 1 седмица след половият акт. Така че или попринцип е по широкичка или и в момента ходи при другият.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Супер фен Аватара на cookie_master
    МОМИЧЕ!

оле нее ..
    Pitt

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от komara
    Разширение има до 1 седмица след половият акт. Така че или попринцип е по широкичка или и в момента ходи при другият.
    Направо го взриви човечеца Към автора на темата - няма как да я е разширил , вагиналните мускули са много еластични.

Нали знаеш дето си говорили три софийски гъзета - Първият вика:"Купих си обувки, най-яките, 1200 кинта дадох, ама са от еленска кожа!" - Вторият : "Нищо не е, аз дадох 2500 лева, ама мойте са от алигаторска кожа!" - Третият - "Аз дадох 5300 лева!" - "Е, що толкова скъпо ве?" - "Ми щото са от п***а!" - и другите "Еее, то тва късане няма уе !!!"
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

зa 10 месеца почивка ,няма да е разширена.Аз 4 месеца се бях отказала от секса като имаш предвид ,че преди това го правих почти всеки ден .След ч месеца се чувствах като девствена ,беше невероятно .Така,че спок за 10 месеца ще се е свила.
    Sleda ot liubovta

Ааа не мога
    Влизайте си в часовете по биология бе хора... или поне четете в интернет

Град
    [На Метри От Земята]
    мале малее..
    Просто аз

Град
    Gabr0v0

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Оф, разширена била представям си ако роди ще се питаш дали може да я задоволиш с крак и дали ще и стигне

Град
    България
    Еи и от сега нататъка внимавай как я клатиш, че а утиде малко по накриво и после се там тряя да цъкаш иначе няма стигане...

Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    Еи и от сега нататъка внимавай как я клатиш, че а утиде малко по накриво и после се там тряя да цъкаш иначе няма стигане...
    Стига ве

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ако някой ти каже, че си умен, го застреляй, моля най-учтиво.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ако някой ти каже, че си умен, го застреляй, моля най-учтиво.

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Те жените след всеки път са по-широки и по-широки... да не мислиш... то по хубаво да не разждат, че мн широко и бебчо сам пада....
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Град
    Angliq

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Не !!

е ти уби рибата хах

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Абсолютно! Начи те жените приемат цолажа на най-големия с който са били. И, ако си карък, и вземе да ти се уцели някоя с голяма кофа - мани мани. По-добре обувай гащите, щото иначе тя ше те изхвърли заради некадърност.
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Halls Of Valhalla

Не можа да се е разширила , бъди спокоен !!!

Натъпчи пластелин да отеснее !

Повече от фен Аватара на LDto
    Няма как човече Ако искаш пробвай с пръст да проникнеш щи е малко зор а на нея удоволствие хахахаха ти ма зашеметиииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си