.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на gret4ety
    То по твойта логика след 2 години с глава няма да можеш да я задоволиш...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Малее И к`во? Тя сигурно като роди 2 3 деца ще трябва целия да влизаш, така ли ?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

не се притеснявай,женската вагина е 7-10см,останалото е лакомия! Не се комплексирай,заради бившия й,напротив засрами го,покажи на мацката ти,че ти с малък член можеш да и доставиш много по-голямо удоволствие,отколкото той с някакъв конски....

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    не се притеснявай,женската вагина е 7-10см,останалото е лакомия! Не се комплексирай,заради бившия й,напротив засрами го,покажи на мацката ти,че ти с малък член можеш да и доставиш много по-голямо удоволствие,отколкото той с някакъв конски....
    Ей това е точния отговор, който е нужен на момчето

Ако влиза компотен буркан, значи е разширена.
    Big cock is here

Град
    ВаРнАаАа
    По-смешен въпрос не бях чувала, честно! Сладур си ей! Как само се притенсяваш, че няма да я задоволиш Ох, БОЖЕЕ! Споко, не се е деформирало гаджето ти

п.с.

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF

Re: Разширение

Цитирай Първоначално написано от vgstz
    Искам да попитам следното .Приятелката ми е била с 1 момче преди около 10 месеца и твърди че му е бил доста голям .Възможно ли е като го правим да е разширена и да не и стига моят или съм в грешка
    случайно да си чел/чувал за вагинален мускул
    по АНАЛогия ти като акаш примерно, и като заковеш тухлата, след това сфинктера ти зяпнал ли си остава

иначе според реални съдебно-медицински експертизи, наистина има случаи и на вагинални малформации, но те се наблюдават предимно при индивиди, работещи в пристанищни райони, жп гари, оживени магистрали, и други подобни обекти.
    но там говорим вече за патология и четирицифрени серийни повторения, при непрекъснат работен процес
    I'll take your brain to another dimension

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Много нетактично от нейна страна. Да не кажа грубо.
    При всички положения е тъпо да ти го каже.

Стига този бивш да не я е праскал 24/7 в продължението на година-две...не обръщай внимание на казаното.
    Можеш да го приемеш като нетактично, глупаво изказване с цел да те комплексира най-вероятно. (подли създания са жените )

Re: Разширение

Цитирай Първоначално написано от vgstz
    Искам да попитам следното .Приятелката ми е била с 1 момче преди около 10 месеца и твърди че му е бил доста голям .Възможно ли е като го правим да е разширена и да не и стига моят или съм в грешка
    Ти нормален ли си бе? за 10 месеца се е стеснила дишай спокойно или си купи помпа

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Ако не си е навирала шкаф значи всичко е наред

ама вие верно сте мега големите тапети
    Summer (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си