- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново за изправянето със сешоар
Значи... Имам още няколко въпроса и ще ви помоля да пишете по темата и който знае, да отговори.![]()
1.Разбрах, че с кръгла четка е по-добре. Обаче има ли значение дали и дървена или плрастмасова, нещо за игличките и...
2.Да слагам ли лак за коса преди да почна да изправям?
3. Има ли значение на каква коса изправям-суха, мокра, влажна? И дали ако искам да я изправя след къпане, трябва да я изсуша първо малко, така че да стане влажна и после да изправям, или направо си почвам да суша и изправям?
4. Разбрах, че има някакви маски, кремове или там както му се вика за изправяне. Има ли ефект от тях? ЩЕ ми препоръчате ли някакъв, от който сте доволни, и бихте ли ми обяснили как се използва.
Много ви благодаря предварително.
Забравих да спомена, ако е от значение, че косата ми е леко, много леко чуплива, по-скоро клони към права, но е прекалено бухнала някакси, не мога да го обясня, някак си обемна.
Всичко е се тая
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
При мен се получава по-добре на мокра коса. Лак сложи след като я изпънеш. Колкото до козметиката за изправяне на косата, аз съм най-доволна от Сънсилк (лусиона за изправяне), но не очаквай от тях косата ти да се изправи - просто заглаждат и придават блясък.![]()
Не мисля, че е голяма разликата дали ще я изсушиш първо, или направо ще почнеш.Не пръскай лак преди да си я изправила.По-добре е пластмасова четка.
Аз съм ползвала само шампоан на Нивеаа за изправяне и да ти кажа имаше малка разлика.Моята коса обаче е много чуплива и малко да е го забелязвам :Д Друго не съм позлвала.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
http://www.youtube.com/watch?v=UgTra8A_lqM
Накой може ли да ми каже какво казват на 1:40, че не мога да го разбера, освен че е нещо много важно?
Обяснява колко в важна приставката на сешоара-онова тънкото,с което всъщност става изправянето.
Не си пръскай лак,а ако искаш пръскай след това.Няма значение дали си с мокра или суха коса.Както ти е по-удобно.Мен като ме мързи да се изправям след измиване на косата я оставям за следващия ден и тогава я изправям.Недей да си мислиш,че като ползваш кремове получаваш защита.Просто косата ти изглежса по-бляскава или по-мека,но пак си я увреждаш.Зависи колко здрав е косъмът.Моята коса я изправям от 3-4 години и нищо и няма,освен че цъфти малко повече.
Е толкова много ли ще се увреди косата, ако не ползвам приставка?
Иначе аз не смятам да я изправям всеки ден, даже поо-ряддко имам намерение.
И за да не правя нова тема, ще попитам тук за къдренето с онези меки ролки-не съм сигурна как става, затова някой има ли идея какво да напиша в youtube, за да намеря клипчета?
ей на тва му се казва превзет и некадърен фризьор...Първоначално написано от BlackKeys
някой ако ми каже , че тая коса е изправена ... нз..![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз като се изправям с четка и сешоар на сухо ми се наелектрезира косата? Поне малко трябва да е влажна все пак, според мен...
Приставката на сешоара не е, за да не се овреди косата, а за да се насочи струята горещ въздух точно към косата, за да се изправи по-добре.![]()
А за четакта някой да каже нещо...
Или поне да сте забелязали фризьорите с каква изсушават косата?
По принцип с керамична казват, че е най-добре, но аз имам метална с пластмасови зъбци.![]()
А някой ползвал ли е това и какво ви е мнението за
а него? Има ли ефект?
http://beautycosmetic.biz/schwarzkop...ml?language=bg
az izpolzvam bulgarskite kristali za kosa kogato se izpravq i sam dovolna ot tqh![]()
![]()