- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шоколад натурален
+1Първоначално написано от lipstik
![]()
Пробвах го този натуралният на Своге. Много е хубав. Ама сравних хранителната информация между него и този млечния на своге-че то няма почти никаква разлика. Калориите са еднакви, между въглехидратите и белътците най-много да има някакви 5 грама разлика...![]()
+100000 :PПървоначално написано от Infinity
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
+2Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Натурален не обичам особено.Любимият ми е МилкинисИ въобще шоколадите на милка ги обожавам.Също ЛЗ млечен.Натуралните прекалено ми нагарчат,пробвала съм да ям..
Линдор е страхотен просто..
нищо общо няма с този на Своге..на Свогето изобщо не си е натурален ама айде.. сладникъв е.. и то доста
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
истинският натурален шоколад е черен и много горчив. тези на своге и не знам си какви са ментетанямат нищо общо с 'диетичния' шоколад
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Вярно е..Първоначално написано от ameli
Ммм то винаги може да се докара на цвят, но истинския натурален според мен няма нищо общо с шоколада попринцип.. нито по вкус.. :Д Поне за мен де.. И ако не сте яли по - добре почнете с по - малък процент како, за да не стой в хартииката с месеци и да липсва само едно квадратче.. А този на Своге е много хубав.. нооо нищо общо с натуралния и дори е сладък..
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Първоначално написано от DevilWish
да пък и е най-полезен LZ черен RULZZZZZ![]()
Обожавам натуралния шоколад.На LZ ми е любим.Само такъв ям от доста време..млечният не ми е по вкуса![]()
Натурален шоколад![]()
![]()
тогава изобщо каква е разликата, на вкус само може биПървоначално написано от BlackKeys
![]()
Ами май, май да... Първите парченца, които изядох от тоя натуралния на Своге бяха сладки и после загорча, а после си омахах цял шоколад и беше тооолкова вкусно.Първоначално написано от mimsssssss
Явно почти няма разлика с млечния примерно.